Servicemontører - Hele landet

Dygtige servicemontører til entreprenørmaskiner, teleskoplæssere og SENNEBOGEN kraner i hele landet.

Personen

Vi søger skal i samarbejde med vores serviceafdeling på selvstændig vis kunne servicere vore nuværende og kommende kunder. Du skal udføre servicebesøg på vore maskiner hos en fast kundekreds og desuden udføre reparationer i forbindelse med nedbrud. Vores serviceafdeling består lige nu af 70 personer, hvoraf de 56 er udekørende montører.

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal på hjemmefronten være rimelig fleksibel, idet arbejdsdagen kan være meget varieret og ind imellem give lange arbejdsdage. Du skal være ærlig, ligefrem og have en god portion ordenssans og ikke mindst skal du være fleksibel, da dine planer i løbet af dagen ofte ændres.

Faglige egenskaber

Du er uddannet enten som entreprenør- eller landsbrugsmaskinemekaniker eller har kendskab til kraner, eller har anden relevant baggrund med kendskab til el og hydraulik. Du har evt. stort kørekort. Kendskab til PC på brugerniveau samt tale og forstå engelsk på et rimeligt niveau.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig et meget højt serviceniveau og kompetent arbejde. Servicevogn og alt nødvendigt værktøj incl. PC og telefon stilles naturligvis til rådighed, ligesom vi tilbyder løbende uddannelse.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til job@scantruck.dk. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte servicechef Steen Kjær på telefon 26893530.

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.