Elever og lærlinge

Kom med på holdet!

Hos Scantruck søger vi hele tiden faglærte medarbejdere til alle vores afdelinger. Både nu og i fremtiden. Vores mål er at opretholde fagligheden i vores virksomhed, branche og samfundet som helhed.
Derfor uddanner vi både unge og voksne inden for relevante områder, og vi tilbyder et bredt udvalg af uddannelsesmuligheder for både elever og lærlinge. Derfor er der også rigtig gode muligheder for ansættelse hos Scantruck eller N.C. Nielsen efter uddannelsen.

Vi værdsætter en elev- eller lærlingekontrakt som et samarbejde, og sammen med dig tilpasser vi den bedste uddannelse. Når elev- eller læretiden nærmer sig sin afslutning, diskuterer vi mulighederne for at fortsætte samarbejdet.

Hvor og hvordan søger du?
Vil du tage din uddannelse hos Scantruck?

Klik her for at se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Men, jeg ved jo ingenting om entreprenørmaskiner/gaffeltruck!?

Det er helt i orden. Det forventer vi faktisk ikke at du gør.
Hvis du er passioneret for dit fagområde og har lyst til at opdage ny viden, så vil vi give dig den nødvendige information om vores produkter og branche.

Elever

Vi planlægger din uddannelse sammen med dig og din uddannelsesinstitution.

Læs mere

Lærlinge

Drømmer du om at gennemføre uddannelsen som "Verdens bedste entreprenørmaskins-mekaniker"?

Læs mere

Hvorfor vælge Scantruck?

Du kommer til at arbejde i Scantruck, en spændende virksomhed med omsætning på lidt over 1 milliard DKK om året. Vi er en virksomhed, der hele tiden udvikler sig, og lægger vægt på faglighed og engagement.

Med mere end 250 engagerede medarbejdere skaber vi værdi for vores kunder med internationalt anerkendte maskinmærker. Internt har vi en venlig og uformel omgangstone med godt humør, og der er altid plads til et smil og en frisk bemærkning. Hos Scantruck skal det være sjovt at gå på arbejde!

Kantineordning
Vi har en velfungerende kantine, hvor dygtige kollegaer tilbyder både morgen- og frokostbuffet i pauserne. Og som led i virksomhedens sundhedspolitik er der gratis frugtordning til alle medarbejdere. Desuden er der fri kaffe, te og vand.

Sundhedsforsikring
Hvis du ønsker det, er du ved ansættelsen omfattet af  Scantrucks sundhedsforsikring.

Personaleforening
Vi har også en fælles personaleforening for alle ansatte i Danmark hos Scantruck og N.C. Nielsen. Personaleforeningen afholder forskellige arrangementer i løbet af året. Det kan f.eks. være deltagelse i Skive Løbet, foredrag, aftener med aktiviteter, udflugter m.m. Foreningen giver også gaver til medlemmerne i forbindelse med jubilæer, runde fødselsdage og andre mærkedage.