Rent2Rent

Scantruck Rent2Rent

Ring på 96 147 147 og hør hvilke muligheder du har.

Scantruck Rent2Rent

– Gør det hele lidt nemmere

Vælg Scantruck Rent2Rent som samarbejdspartner, hvis du sætter pris på tillid, tryghed og fleksibilitet.
Som landets største udbyder af entreprenørmateriel har vi en særlig forpligtelse til at levere maskiner og udstyr, der skaber værdi hos vores samarbejdspartnere.

Siden 1996 har Scantruck opbygget en stærk position på markedet – takket være de stærke maskinmærker Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms og Platform Basket. Vi har tilmed Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner og udstyr.

Scantruck Rent2Rent har opbygget et komplet setup til materieludlejningsvirksomheder, som hver dag nyder godt af vores fælles samarbejde – i form af fleksible lejeaftaler, nyere og brugte maskiner i særklasse og fokus på de specifikke opgaver, som skal løses ude hos dine kunder.
 

Fleksibel udlejning - konkurrencedygtige priser

Få alle de gode kort på hånden. Hos Scantruck Rent2Rent tilbyder vi markedets mest fleksible samarbejde, der passer præcist til dine behov. Vi er yderst fleksible og kan skrue individuelt tilpassede aftaler sammen i forhold til udlejningsperiode og tilknyttet service.

Vi har fingeren på pulsen og tilbyder absolut attraktive udlejningspriser på alle maskiner og alt udstyr.

 

Største udvalg i alle produktkategorier

Vælg blandt Danmarks største udvalg af teleskoplæssere, lifte og entreprenørmaskiner. Vi har et opdateret udvalg af markedets mest efterspurgte og højteknologiske maskiner, der gør enhver byggeopgave til en leg. Med et stort udvalg af stærke og velkendte maskinmærker – og et tilhørende udvalg af ekstraudstyr – er Scantruck Rent2Rent din garanti for det allerbedste materiel inden for disse produktkategorier.
 

Kort responstid - og høj leveringssikkerhed

Tid er penge. Hos Scantruck Rent2Rent opererer vi med en særdeles kort responstid. Der er hurtig udrykning over hele linjen – både i den daglige dialog og når maskinerne skal leveres samt serviceres. Vi er der døgnet rundt – og minimerer al nedetid. Dybest set handler det om tillid.

Vi leverer til dig, så du kan levere videre. Til tiden.
 

Største serviceflåde og backup

Hver dag står 50 Scantruck-servicebiler klar til at yde strakshjælp inden for maksimalt to timer. Vores professionelle servicemontører kender materiellet og kan i de fleste tilfælde løse problemet på stedet. Vi servicerer naturligvis alle maskintyper – både nye og ældre.

Vores servicebiler dækker hele Danmark og styres fra centralt hold i Skive med fuld back-up med serviceledere, reservedele og værkstedsfunktion.

Se vores ledige maskiner her