Bæredygtige løsninger

Gå en grønnere fremtid i møde

Hos Scantruck vil vi gerne inspirere vores kunder til at vælge flere bæredygtige løsninger. Vi har fokus på bæredygtighed i hele organisationen, følger nøje med i udviklingen af den grønne teknologi og udvikler miljøvenlige løsninger, som skaber reel merværdi for vores kunder.

Som landets største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere ønsker vi at præge udviklingen i en endnu mere bæredygtig retning. Derfor støtter vi op om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.
Den grønne omstilling er i fuld sving hos Scantruck. Et stigende antal kunder stiller krav til bæredygtighed i vores løsninger – og vælger ofte energirigtigt entreprenørmateriel og teleskoplæssere, der kan bidrage til deres egne miljømæssige målsætninger.

Heldigvis er der også fokus på bæredygtighed hos vores verdenskendte maskinmærker, der alle bevæger sig mod en grønnere fremtid. Langt de fleste produktnyheder indeholder nye bæredygtige egenskaber og nye intelligente måleværktøjer kan dokumentere den miljømæssige gevinst.

Vores stab af opdaterede specialister, teknikere og servicemontører rådgiver alle typer virksomheder om bæredygtige løsninger. Vi gør en dyd ud af at afdække behovene og finde frem til præcist den samlede løsning, der mest effektivt, miljøvenligt og omkostningsbevidst løser opgaven.

Læs mere om bæredygtige løsninger fra Scantruck her og hent inspiration til dine fremtidige projektopgaver.