Mekanikerlærling

Drømmer du om at komme med på holdet, og gennemføre uddannelsen som entreprenørmaskinmekaniker?

N.C Nielsen Gruppen, som består af Scantruck A/S og N.C. Nielsen A/S, ansætter løbende elever på vores værksteder, som ligger i Skive, Ringsted og Balling. Som lærling får du en periode i begge virksomheder, og uddannelsen kombineres med ophold på Erhvervsskolen i Års.

Om jobbet

Som lærling på vores værksteder bliver du en del af et stærkt og engageret team af mekanikere, som brænder for det, de laver. Som lærling hos os er du garanteret en udfordrende og alsidig hverdag i en virksomhed i vækst. Vi sørger for at skabe rammerne, som sikrer, at du i løbet af din lærlingeperiode får indgående kendskab til alle facetter af jobbet som entreprenørmaskinmekaniker herunder klargøring, fejlsøgning og renovering af blandt andet entreprenørmaskiner,
teleskoplæssere, truck og lagerteknik mm. Arbejdstiden vil være mandag til onsdag fra kl. 6.00 – 14.45, torsdag fra kl. 6.00 – 15.00 og fredag fra kl. 6.00 – 11.00.

Alle ansøgere skal have 2 ugers praktik, 1 uge ved Scantruck og 1 uge ved N.C Nielsen, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med jobbet i begge virksomheder. Derefter udvælges i fællesskab de kandidater vi mener passer bedst i virksomheden, ud af den pågældende pulje af ansøgere. Praktikkerne afholdes typisk forår/efterår (mellem uge 7-15 og 37-45).

Dine kvalifikationer

Som lærling er det vigtigt, at du stræber efter at udvikle dine faglige kompetencer. Du har hænderne skruet rigtigt på og er målrettet og kvalitetsbevidst. Derudover forventer vi, at du kan tage ansvar, er mødestabil og pålidelig. Du skal som minimum have gennemført GF1 (grundforløb) inden ansættelse, men praktikken kan afholdes i 1 grundforløb.

Vi tilbyder

Du bliver en del af to dynamiske virksomheder, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi lægger vægt på, at der er et godt miljø, en uformel omgangstone og muligheder for udvikling. Derudover tilbydes kantineordning,  sundhedsforsikring samt medlemskab af vores aktive personaleforening. Læs mere om os på www.nc-nielsen.dk og www.scantruck.dk

Søg jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så venligst send din ansøgning hurtigst muligt til job@scantruck.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte teknisk chef, Eskild Jensen på 96 147 210.
Vi ser frem til at høre fra dig!

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF
 

Om os

N.C. Nielsen Gruppen består af virksomhederne Scantruck A/S og N.C. Nielsen A/S med danske, norske og svenske selskaber og beskæftiger tilsammen ca. 500 medarbejdere med en samlet omsætning på over 1,9 mia. I de to virksomheder forhandler og servicerer vi teleskoplæssere, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks, reachstackere og terminaltraktorer.