Reservedele

Kontakt
reservedels-
lageret

Ring på 96 147 147 og lad os hjælpe med at finde den reservedel du står og mangler.

Lige det du mangler. Lige nu og her.

Det skal gå lynhurtigt, når du står og mangler en vigtig reservedel for at komme videre. Derfor tilbyder Scantruck A/S originale reservedele leveret på kort tid. Vi har mere end 20.000 reservedele på lager og størsteparten kan være fremme hos os eller dig inden for 24 timer.

Vores reservedelslagre i Skive og Ringsted er klædt på til opgaven. Her kan vores erfarne ekspedienter hurtigt finde frem til den maskindel, som du lige står og mangler. Effektiv it, kendskab til maskinerne og en effektiv intern logistik sikrer dig de rigtige reservedele i en fart.

Hver nat leverer vores hovedlager i Skive natkasser med reservedele til servicemontørernes privat-adresse. De indeholder reservedele og andet udstyr til dagens arbejde – og allerede der har du som kunde vundet tid.

Som fagfolk er vi dybt inde i maskinrummet. Det kræver stor faglig ekspertise at vide, hvilken maskindel, der mangler i situationen. Derfor sørger Scantruck A/S naturligvis for at videreuddanne både servicemontører, mekanikere, reservedelsekspedienter og kundeansvarlige på området.
 

"Originale reservedele er helt sikkert at foretrække i det lange løb. Meget muligt at de uoriginale reservedele er lidt billigere, men de fører desværre ofte til slitage og skader på maskinen. Det koster dyrt, når regnskabet i sidste ende skal gøres op".

Jesper Holst, Lagerchef, Scantruck A/S
 

"Jeg kommer gerne ud for at måle undervognen. Det er en ekstra service, og det er ganske uforpligtende. Ring til mig på 20684036 allerede i dag og aftal tid til en opmåling".

Kurt Møller, Scantruck A/S