Flådeoptimering i bevægelse

Tilmeld dig her
Flådeoptimering i bevægelse.

Få fuldt overblik over din flåde

Velkommen til vores kundeportal. Kom indenfor og klik videre i portalen, som rummer alle relevante informationer om din maskinflåde. Vi har sat alle tilgængelige informationer i system, så du lynhurtigt får overblik over maskiner, udstyr og servicetilstand. Brug de indbyggede selvbetjeningsværktøjer til at optimere maskinflåden og kontakt os med det samme, hvis du har spørgsmål.

Udfyld formularen nederst på denne side for at få adgang til portalen.

Har du brug for hjælp?
Kontakt din serviceleder eller send yourfleet-teamet en mail på yourfleet@scantruck.dk

God fornøjelse.

Fordele ved yourfleet

Digital flådestyring on the fly

Hold dig opdateret med aktuelle informationer om hele flåden, maskiner, udstyr og tekniske specifikationer på maskinniveau. Se nøgletal om driftsøkonomi, kontraktdata, servicetilstand i form af hovedeftersynsrapporter og træk økonomiske rapporter og andre oversigter til din dokumentation.


OPLEV ØGET SERVICEKVALITET

Gør det nemt at få styr på service, vedligeholdelse og aktiviteter på alle maskiner. Få indblik i aktuelle serviceinformationer – og se informationer om alt fra servicekontrakter, over garantiperioder og til detaljeret viden om udført service. Er din maskine udstyret med en IOT-enhed, kan du få oplyst præcist, hvor maskinen befinder sig samt hvor mange timer den har kørt og stået i tomgang historisk.

Digital flådestyring on the fly

Sund økonomisk fornuft

Gå efter guldet og brug portalen til økonomistyring på flåden. Træk økonomiske nøgletal og skab individuelle rapporter til dokumentation. Se også fakturaer eller kreditnotaer direkte på hver enkelt maskine og få et samlet overblik over truckflådens økonomi (leje, leasing og vedligeholdelse).


Søg og du skal finde

Brug filtre og søgefunktioner til at fremsøge præcis de informationer, som du har brug for – eksempelvis indkøbte maskiner i en given periode. Hent også dokumenter omkring lovpligtige årseftersyn, se billeder af reparationer/skader og få detaljerede informationer om maskinparken.

Overblik over maskinerne

Styrk samarbejdet

Ingen kan gøre alting selv og en tæt dialog skaber altid bedre resultater. Brug portalen til at blive klogere på maskinparken og på hvilke elementer, der kan optimeres. Hos Scantruck står vi klar til at rådgive om alle dele af din maskinløsning og hvordan du kan effektivisere endnu mere på et datadrevet grundlag.


Optimér maskinparken

Få mest muligt ud af dine maskiner - Se en oversigt over alle dine maskiner, og se hvor kosteffektive de er. Du kan bla. se timeantal, dato for næste hovedeftersyn, service-omkostning pr. driftstime og meget mere. Vi udvikler løbende på portalen og kommer med nye funktioner.

Tilmeld dig til kundeportalen

Ønsker du at få adgang til yourfleet?
Skriv dig op og vi opretter dig som bruger.