Service

Vagttelefon døgnet rundt

Ring på 96 147 147 døgnet rundt – også uden for vores normale åbningstid. Få hjælp af en servicemontør med det samme. Ved udkald efter normal arbejdstid faktureres et udkaldstillæg og minimum tre timers overtid.

SCANTRUCK SIKRER DIG OPTIMAL UDNYTTELSE AF DIN MASKINPARK


Hos Scantruck sætter vi dig og din virksomhed i centrum. Som en af landets største maskinleverandører har vi en særlig forpligtelse til at holde din maskinpark kørende og kan derfor tilbyde dig markedets stærkeste servicekoncept.

Vi har opbygget en komplet service-organisation med alt under ét tag. Vores store størrelse og 60 servicemontører på landevejene gør os yderst fleksible, når vi skal servicere dine maskiner – uanset om dette foregår på din arbejdsplads eller på vores værksteder i Skive eller Ringsted.

Med en serviceaftale hos Scantruck kan du fokusere på din kerneforretning og slipper for unødige bekymringer om din maskinpark.

Vi opererer med individuelt tilpassede serviceaftaler, der passer præcist til dine behov og holder styr på dine udgifter.

Vi regulerer vores servicepriser én gang årligt i henhold til dansk statistiks prisudvikling.
 

Professionel service – døgnet rundt

Få akut assistance hvis din maskine er brudt sammen. Vi garanterer hurtig udrykning døgnet rundt overalt i landet og er hurtigt fremme. Vores professionelle servicemontører hjælper dig på stedet, så du hurtigt kan komme videre.

Vi råder over mere end 60 veluddannede servicemontører, der konstant er på landevejene. Servicemontørerne kører ud fra deres private adresser og om natten har de fået leveret reservedele til dagens planlagte opgaver.

Vi tilstræber, at du altid har en fast servicemontør, der kender din maskine på forhånd. Servicebilerne er indrettet med alle de nødvendige værktøjer, reservedele og udstyr til at udføre opgaven – og naturligvis bliver vores servicemontører løbende opdateret med den nyeste viden om vores maskinmærker.
 

Service efter alle forskrifter

Hos Scantruck udfører vi service efter alle forskrifter. Vi gennemgår og servicerer maskinerne nøje efter fast definerede tjeklister fra fabrikanterne og kan naturligvis servicere, godkende og reparere både nye og ældre maskintyper samt alle maskinmærker. Husk: En fuldt funktionsdygtig, velplejet og vedligeholdt maskine er mest værd, når den engang skal sælges.

Vi har til stadighed over 20.000 reservedele på lager i Skive og Ringsted – og flere kommer til i takt med vores forhandling af de nyeste maskinmærker. Langt størsteparten af reservedelene kan være fremme hos os eller dig inden for 24 timer.

På vores topmoderne værksteder står vores veluddannede og højt kvalificerede specialister også klar til at hjælpe og vi sørger for transport både til og fra værkstedet ved større reparationer eller forsikringsskader.

 

Teknisk Support

Vi har udvidet vores service til også at omfatte teknisk rådgivning på telefonen.

Har du et problem med din maskine, der kan klares ved teknisk rådgivning over telefonen, sidder vores rådgivere klar til at hjælpe dig. Oplys serienummer og øvrige maskindata og problemet, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Teknisk rådgivning faktureres til gældende timepris.

Har du en udvidet serviceaftale med Scantruck, er rådgivningen gratis.

Kan dit problem ikke løses via telefonen, har vi 60 kompetente montører vi kan sende ud til dig.

 

Sporingssystemet M-Tec

Alle nyere maskiner er forsynet med GPS-enheden M-Tec. Den kan bl.a. spore maskinen ved tyveri, sikre et præcist faktureringsgrundlag, give overblik over køretimer og sørge for, at maskinen bliver inden for et geografisk afgrænset område.

Gå til Trackunit by M-Tec her

 

Styr Komatsu-flåden med KOMTRAX

Med KOMTRAX overvågningssystem får du detaljerede data om drift, brændstofforbrug, maskinposition, tyverisikring og andre vigtige ting, der har betydning for din forretning.

Gå til KOMTRAX her

 

Teamleder og Serviceleder Manitou Nordjylland

dorthe@scantruck.dk

Telefon: 96 147 133

Serviceleder Manitou Vest- og Sydsjælland

jimmy@scantruck.dk

Telefon: 96 147 262

Serviceleder Manitou Storkøbenhavn og Nordsjælland

moni@scantruck.dk

Telefon: 96 147 265

Serviceleder Manitou Jylland øst og Fyn

astrid@scantruck.dk

Telefon: 96 147 132

Serviceleder Manitou Jylland vest

lfe@scantruck.dk

Telefon: 96 147 134

Serviceleder Komatsu Sydjylland og Fyn

bu@scantruck.dk

Telefon: 96 147 135

Serviceleder Komatsu Sjælland

lest@scantruck.dk

Telefon: 96 147 139