HØR MERE OM IMC

Er du interesseret i at høre mere om Komatsu IMC - Intelligent maskinstyring, så sidder vi klar med kompetent rådgivning.

Find din Komatsu-sælger eller

RING 96 147 147

BEDRE, HUTIGERE & MERE INTELLIGENT


Maskinstyring på gravemaskiner og dozere er i dag blevet et anerkendt værktøj for at sikre en effektiv arbejdsdag og en høj kvalitet i det arbejde man udfører.

Komatsu IMC eller Intelligent Machine Control er sidste nye generation af 3D maskinstyring. Komatsu har valgt at udvikle et system, som er integreret 100% til Komatsu's maskiner, og flytter herved grænsen for, hvorledes maskinstyring og maskinerne kan samarbejde på at skabe øget effektivitet, forbedre kvaliteten på det arbejde man udfører og ikke mindst giver en sikker drift af hele maskinen med kun en servicepartner. 
 

"Komatsu IMC - Intelligent maskinstyring anerkendes som en helt ny løsning til styring af byggepladser. Branchen bliver aldrig den samme igen."

                                                                                                                                    Mal McCoy - produktchef hos Komatsu Europa
 


 

HVAD ER KOMATSU IMC - INTELLIGENT MASKINSTYRING?
En Komatsu maskine med IMC giver en lang række fordele i det daglige arbejde. 
 

          - Fabriksmonteret 3D-maskinstyring

          - Integreret GNSS-antenne

          - Betjeningspanel med touchskærm

          - Automatisk gravestyring i realtid

- Flere forskellige arbejdsfunktioner

- Kraftig og miljøvenlig EU Stage IV-motor

- Komatsu Care - serviceprogram er inkluderet

- Komtrax - Avanceret trådløst overvågningssystem


 

MERE END 10 ÅRS UDVIKLING
Komatsu har udviklet på IMC systemet i over 10 år, og har mere end 2500 maskiner med IMC på verdensplan, der udfører alle former for anlægsopgaver og er herved førende på verdensplan når det gælder integreret 3D maskinstyring.

IMC er integreret fra fabrik, hvilket har givet Komatsu en unik mulighed for at lave en optimeret hydraulik og motor integration, som bl.a. har givet automatikfunktioner på dozer og gravemaskine

 

På PC210LCi-11 gravemaskinen er man gået et skridt videre, og har lavet semi-automatisk gravefunktion, der hjælper føreren til at grave og afrette arealer med stor præcision og hastighed. Funktionen styrer automatisk løft af bommen, så føreren kun skal trække gravearmen (Stik) ind. Har man lavet et digitalt design, der lagt i IMC systemet, kan systemet desuden forhindre at man “overgraver” i forhold til sit design. Dette minimerer bortskaffelse af “overgravet” jordmængde samt forbrug af indbygnings materialer til erstatning, med store besparelser i tid og ikke mindst materialer.

 

SPAR BRÆNDSTOF OG TID
På dozeren tager automatikken over på styring af dozerbladet og track-slip på undervognen alt efter hvilke forhold og materiale man dozer i, så føreren kun skal koncentrere sig om, hvor materialet skal flyttes hen. Dette giver op til 20% besparelse i tid og brændstof i forhold til dozere med konventionel maskinstyring. Dozere med IMC fås i størrelse fra 8 tons D37PXi til 42 tons D155PXi

 

NATIONALPARK MOLS BJERGE
I videoen herunder ses en Komatsu D65PXI-18 med Intelligent maskinstyring arbejde i nationalpark Mols bjerge.
 

BEDRE SIKKERHED
Med IMC er der ikke behov for, at personale på jorden kontrollerer den faktiske overfladebeskaffenhed. Når antallet af medarbejdere omkring maskinen reduceres, forbedres arbejdssikkerheden markant.
 

KOMATSU CARE - SERVICEAFTALE
Alle Komatsu IMC systemer er omfattet af maskinens garanti og service-aftaler. IMC systemet supporteres og vedligeholdes af Scantruck’s eget IMC support- og serviceteam, som har uddannelse i fejlfinding og fejlretning på både IMC system og den øvrige del af maskinen, så udstyret hurtigt kan komme i drift ved evt. fejl. 


MERE INFO
Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan Komatsu IMC - Intelligent maskinstyring kan gavne dine arbejdsgange, så find din Komatsu-sælger eller ring 96 147 147