Brugte traktorer

Her på siden finder du hele vores udvalg af brugte traktorer. Vi tilbyder dig maskiner fra kendte mærker, i forskellig stand og aldre. Hos os finder du derfor altid en brugt maskine, der passer til dine behov.
Under hvert produkt finder du alle de nødvendige specifikationer, så du kan finde netop den maskine, du står og mangler. Hos Scantruck finder du altid et stort udvalg af brugte traktorer. Vi tilbyder dig Danmarks største udvalg af brugte maskiner til f.eks. entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. 

 

Find en brugt traktor her

Traktoren er særligt uundværlig inden for landbruget, men køretøjet benyttes til mange formål. Derfor har vi altid et større udvalg til forskellige behov. Under hver enkelt maskine finder du alle de nødvendige specifikationer. 

Skal vi gøre maskinen klar for dig? Vi sørger for, at din brugte maskine bliver klargjort, afhængigt af dit ønske. Har du behov for at få service med til din maskine, eller ønsker du en garanti med i dit køb? Du har forskellige muligheder, når du køber en brugt traktor hos os. Det kan enten være engros eller klargjort, samt med eller uden service og garanti. 

Vi tilbyder altid et stort udvalg af brugte traktorer fra verdenskendte mærker, og der kommer hele tiden nye maskiner til vores udvalg. Derfor kan det godt betale sig at holde øje med vores udvalg.

 

Få en virtuel fremvisning

Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi vores brugtcenter i Skive. Vi befinder os på adressen Katkjærvej 5, hvor vi har brugte traktorer, maskiner og andet tilbehør samlet på hele 15.000 kvadratmeter, hvoraf de 5.600 er under tag. I vores center kan du se hele vores udvalg og få alle de oplysninger, du har brug for.


Har du ikke mulighed for at komme forbi vores brugtcenter? Det er altid muligt at få en virtuel fremvisning af maskinerne. Ring til os og få en aftale om fremvisning af vores brugte traktorer. Du kan sidde i ro og mag, mens en af vores medarbejdere viser dig de forskellige maskiner. Ved hjælp af et kamera kan du se traktoren fra alle vinkler, så du kan efterse alle de nødvendige detaljer. Du fortæller os blot, hvad du gerne vil se, så skal vi nok vise dig det.

 

Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel

Siden 1996 har vi tilbudt entreprenørmateriel, teleskoplæssere, kraner og meget mere til vores kunder. Vi er nu Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, som f.eks. brugte traktorer. Hvis du leder efter kvalitetsmaskiner, er du derfor kommet til det helt rigtige sted. 

Hver dag arbejder vi for at levere kvalitetsmaskiner og høj service til alle vores kunder inden for entreprenør- og byggebranchen samt industrien og landbruget. Vi har hovedsæde i Skive og en afdeling i Ringsted. Vi har desuden to afdelinger i Sverige. Hos os tilbyder vi derfor attraktive serviceaftaler med udrykning døgnet rundt. 

I vores professionelle værkstedsfaciliteter sørger vores dygtige fagfolk for at reparere og vedligeholde de brugte traktorer og øvrige maskiner. Du er derfor i gode hænder, når du handler hos os. 

 

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde en brugt traktor, der opfylder dine behov? Vi finder altid en løsning til dig. Du er velkommen til at kigge forbi vores hovedsæde i Skive. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi hjælper dig med at afdække dine behov. 

Vi ved alt om, hvad du har brug for til dit arbejde, og med vores indgående kendskab til maskiner, kan vi hjælpe dig godt i gang med dit arbejde. 

Ring til os på telefon 96 147 147 eller skriv til os på info@scantruck.dk og få en uforpligtende dialog.

Brugte traktorerFIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: