Brugte teleskoplæssereFind brugt teleskoplæsser hos Scantruck A/S

Står du og mangler en teleskoplæsser kan du hos os finde flere forskellige varianter i vores sortiment af brugt maskinel. Der er mulighed for at købe flere forskellige typer af teleskoplæssere, som er anvendelige til en lang række arbejdsopgaver i både byggebranchen, industrien og ved landbruget. 

En teleskoplæsser er som udgangspunkt beregnet til at blive brugt til de samme arbejdsopgaver som en gaffeltruck, men teleskoplæsseren er som oftest mere avanceret end de fleste trucks, og kan derfor være det rette valg til flere forskellige opgaver. En teleskoplæsser er for eksempel et oplagt valg, hvis der skal arbejdes på ujævnt terræn, hvor de fleste trucks kan komme til kort. Teleskoplæsseren kan således bruges under besværlige forhold på eksempelvis byggepladsen, hvor dens fleksibilitet gør den yderst anvendelig til en lang række formål, og den kan i nogle tilfælde helt erstatte en kran, der er en mere bekostelig løsning. Du kan med fordel også købe en teleskoplæsser, hvis du arbejder i en lang række andre brancher, da der kan forsynes med forskellige typer af udstyr som eksempelvis pallegafler, materielkurve og kranspil, der således kan giver dig et uundværligt arbejdsredskab.  

Med en brugt teleskoplæsser for Scantruck A/S får du altså et funktionelt og uundværligt stykke maskinel, der er anvendeligt til en lang række formål på tværs af flere forskellige brancher.

 

Køb teleskoplæsser hos os

En teleskoplæsser er en kostbar investering, og hvis du står og mangler en, kan du med fordel se dig om i vores udvalg af brugte varianter. En god og velholdt maskine kan nemlig udgøre en yderst fornuftig og langsigtet investering selvom den er brugt. Alt tungt materiel er produceret til hårdfør brug og mange driftstimer for øje, og en brugt teleskoplæsser kan derfor sagtens have mange gode og driftige år i sig endnu.  

Vælger du at købe dit materiel i vores kæmpe udvalg af brugte maskiner, har du mulighed for, at vi klargør din maskine, så den lever op til dine forventninger og ønsker. Du kan således få din maskine leveret engros eller klargjort, ligesom du kan vælge, om du ønsker at tilkøbe service og garanti på din teleskoplæsser eller andre maskiner, du køber brugt hos os. Du kan vælge at tegne en individuelt tilpasset serviceaftale, der er skræddersyet nøjagtigt efter dine behov, og vi sørger således for at dit maskinel bliver efterset og serviceret enten på din virksomhed eller på et af vores værksteder i Skive eller Ringsted. Indgår du en serviceaftale med os er du garanteret, at vi gennemgår og servicerer dine maskiner efter alle forskrifter. Hos os servicerer og reparerer vi alle maskintyper uanfægtet alder fra alle maskinmærker, så du kan have en funktionsdygtig og velplejet maskine til din rådighed.

Med en serviceaftale hos Scantruck A/S kan du slippe for unødige bekymringer angående din teleskoplæsser eller andet af dit maskinel, og i stedet lægge fokus på at drive din kerneforretning.

 

Danmarks største udvalg af brugte maskiner

Hos Scantruck finder du et bredt sortiment af maskiner til at udføre en lang række forskelligartede opgaver i entreprenør- og byggebranchen såvel som i industrien og ved landbruget. Hos os kan du købe alt fra brugte teleskoplæssere til spritnye maskiner, der kan bidrage med det helt rette udstyr til din virksomhed, og dermed være med til at optimere arbejdsgangen i denne.  

Som Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel har vi næsten alt hvad hjertet kan begære af af maskinel, udstyr og reservedele målrettet flere forskellige erhverv. Hos Scantruck A/S arbejder vi målrettet på at levere effektive kvalitetsmaskiner og yde en service i topklasse, så vi kan tilbyde dig de helt rette maskiner til din virksomhed. 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: