Brugte rendegravere hos Scantruck - Kvalitet i højsædet 

Vidste du, at du lige her hos Scantruck finder brugte rendegravere af høj kvalitet til ethvert behov? Står du og mangler en rendegraver, kan det sagtens betale sig at investere i en brugt en af slagsen. En rendegraver tjener mange formål på byggepladsen og i andre sammenhænge - netop fordi maskinen kan kombineres med forskellige skovle, hamre og andet ekstra udstyr. 

Tjek vores hjemmeside ud og find din nye rendegraver allerede i dag.
 

Brugte rendegravereHvad er en rendegraver?

Omend du godt er klar over, hvad en rendegraver er, siden du er klikket ind på vores side, kan der naturligvis stadig være nogle, som er en smule uerfaren eller uvist omkring, hvad en rendegraver præcis er.

Rendegraveren er en god, alsidig gravemaskine, som kan en masse andre ting end blot kun at grave. Rendegraveren har en lukket kabine til føreren indbygget, hvor der er godt udsyn over byggepladsen. Maskinen består af en frontlæsser, som enten er en skovl eller en spand monteret til fronten, hvorimod den bagpå er udstyret med en arm med flere led, der har en rendegraver for enden. Disse bruges til at flytte materiale og til udgravning. En rendegraver tjener mange formål på byggepladsen og i andre sammenhænge, fordi maskinen kan kombineres med forskellige skovle, hamre og andet ekstra udstyr. Derfor er en rendegraver uundværlig på en byggeplads.
 

Danmarks største udvalg af brugte maskiner

Hos Scantruck finder du Danmarks største udvalg af brugte maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industri og landbrug. Vores brugtcenter er godt placeret i Skive, og her finder du et rigt udvalg af brugte maskiner. Vi giver dig naturligvis alle de nødvendige oplysninger om den aktuelle rendegraver. Derudover klargører vi din brugte maskine afhængig af dit ønske - engros eller klargjort, med eller uden service og garanti. 

På vores hjemmeside finder du et udvalg af brugte rendegravere. Lad os hjælpe dig med at finde den oplagte, brugte rendegraver til dit behov. 

Ønsker du yderligere information om hver enkelt brugt rendegraver, kan du læse mere om dens specifikationer ved at klikke ind på produktet.
Her vil du finde yderligere detaljer såsom; 

  • Timer 
  • Motor 
  • Hjul for 
  • Hjul bag 
  • Længde 
  • Bredde
  • Byggehøjde 
  • Udstyr 

og meget, meget mere.
 

Skræddersy rendegraveren til at varetage specifikke arbejdsopgaver

Med en rendegraver er der gode muligheder for at skræddersy den til at kunne varetage de arbejdsopgaver, du står overfor. Grunden til det er, at rendegraveren kan udstyres med forskellige hamre, skovle og andet lignende ekstra udstyr. Det er også derfor, at rendegraveren er en populær maskine - nemlig dens alsidighed.
 

Valg af rette rendegraver - hos Scantruck er der hjælp at hente 

Når du skal vælge, hvilken rendegraver du skal købe, er det en fordel for dig, at du gør klart, hvad du skal bruge maskinen til. 

  • Hvilke arbejdsopgaver skal den kunne klare? Der findes forskellige rendegravere med forskellige skovle, der tjener hvert sit formål. 


Hos Scantruck kan du til enhver tid spørge til råds, for vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring og rådgiver dig, hvis du er i tvivl om, hvilket valg af rendegraver der er mest optimalt.

 

 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: