Brugte minilæssere til alle formål

Hos Scantruck finder du brugte minilæssere af høj kvalitet og ydeevne. Vi har mange minilæssere af forskellige typer, mærker, alder og stand på lager. Og netop derfor kan vi altid hjælpe dig med at finde en brugt minilæsser, der passer til dit udestående projekt.  

En brugt minilæsser er en alsidig og fleksibel maskine med utallige anvendelsesmuligheder inden for en lang række brancher og erhverv såvel som i private sammenhænge. Særligt i landbruget er minilæsseren en uundværlig del af maskinparken til at grave, løfte og transportere jord, træ, haveaffald, foder, gødning, byggematerialer og meget andet fra A til B.

Hos Scantruck har vi et stort udvalg af robuste, pålidelige og brugte minilæssere med høj ydeevne. Lad os hjælpe dig med at finde en effektiv, brugt minilæsser til netop dit behov.
 

Brugte minilæssereStort udvalg af fleksible, brugte minilæssere

Hos Scantruck finder du Danmarks største udvalg af brugte minilæssere til entreprenør- og byggebranchen, industri og landbrug. Vores brugtcenter er godt placeret i Skive, og her finder du et rigt udvalg af brugte maskiner - heriblandt minilæssere.
Vi giver dig naturligvis alle de nødvendige oplysninger om den aktuelle minilæsser. Derudover klargører vi den brugte maskine afhængig af dit ønske - engros eller klargjort, med eller uden service og garanti.
 

Minilæsser - en sand multifunktionsmaskine

En minilæsser er effektiv inden for flere forskellige erhverv - en sand multifunktionsmaskine. Arbejder du eksempelvis inden for landbrug eller industri, er en minilæsser en absolut uundværlig maskine, som gør arbejdet til en del lettere og ikke mindst hurtigere. Du kan bruge en minilæsser til bl.a. tunge løft, transport samt gravearbejde. 

Takket være det dybe tyngdepunkt har vores brugte minilæssere altid god kontakt med jorden, så de står ganske fast og sikkert - selv på skråt og ujævnt terræn. Med en minilæsser fra Scantruck kan du arbejde trygt og sikkert på de steder, hvor andre maskiner kan have svært ved at komme ordentligt til.

Se hele vores udvalg af brugte minilæssere her på siden Scantruck.dk.
 

Minilæsseren er uundværlig i den moderne maskinpark

Med tiden er minilæsseren blevet en uundværlig maskine i den moderne maskinpark. Minilæsseren er alsidig og er ikke bare velegnet til tunge løft og transport, men også til en lang række andre arbejdsopgaver ved alle årstider. Derudover optager minilæsseren ikke nær så meget plads som en gravemaskine og andre store maskiner. Netop derfor er minilæsseren populær at tilføje til sit eget maskinsortiment.
 

Valg af brugt minilæsser

Det kan være utroligt svært at vælge blandt de mange minilæssere, som vi hos Scantruck tilbyder. Valget afhænger i høj grad af de arbejdsopgaver, du står overfor. Skal du bruge minilæsseren til at transportere halmballer, foder eller lign. i landbruget, skal minilæsseren have en vis løftehøjde. Skal du derimod hovedsageligt bruge den på egen grund, i haven eller sommerhuset til transport af jord, træ- og haveaffald, er løftehøjden måske knap så vigtig som kapaciteten.

Først bør du overveje, hvad minilæsseren skal bruges til. Dernæst er der særligt tre tal, du bør have øje for: 

  • Løftehøjde
  • Løftekapacitet
  • Motorkapacitet

Løftehøjden varierer naturligvis fra maskine til maskine, men ligger som regel et sted mellem 1,5 og 3,5 meter. Ofte er løftehøjde og -kapacitet tæt knyttet, således at løftekapaciteten stiger med løftehøjden. På samme måde er motorstyrken betinget af minilæsserens højde og vægt.
 

Spørg Scantruck.dk til råds 

Vi forstår godt, hvis du finder det svært at gennemskue, hvilken minilæsser der egner sig bedst til hvilke typer af arbejdsopgaver. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til, hvilken minilæsser du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os hos Scantruck. Vi vil med glæde rådgive og vejlede, sådan at du vælger det nøjagtige maskine, der passer til dit behov.
 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: