Brugte minigravere hos Scantruck.dk

Lige her hos Scantruck.dk finder du brugte minigravere af høj kvalitet til ethvert behov. Vi tilbyder brugte minigravere fra anerkendte producenter såsom Hyundai, Komatsu, Terex, New Holland, Neuson, Volvo og mange flere. Vi har mange minigravere af forskellige typer, mærker, alder og stand på lager. Og netop derfor kan vi altid finde en brugt minigraver, der passer til dit udestående projekt. 

Hos Scantruck finder du Danmarks største udvalg af brugte minigraver til entreprenør- og byggebranchen, industri og landbrug. Vores brugtcenter er godt placeret i Skive, og her finder du et rigt udvalg af brugte minigravere. Vi giver dig naturligvis alle de nødvendige oplysninger om den aktuelle minigraver. Derudover klargører vi din brugte maskine afhængig af dit ønske - engros eller klargjort, med eller uden service og garanti. 

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af brugte minigravere. Lad os hjælpe dig med at finde den oplagte, brugte minigraver til dit behov.

Brugte minigravereBrugte minigravere med mange funktioner

Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med en minigraver, da du som barn legede i sandkassen. Nu er du voksen, på udkig efter en brugt minigraver og sandleg er ikke, hvad det engang var. Heldigvis findes der jo et utal af minigravere til voksne, som tilmed kan lette arbejdsgange på mange forskellige niveauer. 

En brugt minigraver bliver din nye bedste ven, når der står store, praktiske opgaver for døren. Din virksomhed vil helt klart få glæde af den, og I vil hurtigt opdage, hvor nemt arbejdet kan udføres med en minigraver. 

Se dig om på siden her, og lad dig inspirere. Vi hjælper dig gerne, når du skal vælge den endelige graver.

Skån dig selv og dine medarbejdere med en alsidig maskine

En minigraver gør det let og nemt at grave - og det kan altså være godt givet ud at få flere kræfter i spil, når der skal graves ud. Gravning er hårdt arbejde for kroppen, og for at passe på kroppene, er en brugt minigraver den optimale løsning. Især hvis det er opgaver, der jævnligt er på dagsprogrammet. 

Med en minigraver skånes både ryg, knæ og resten af korpusset. En minigraver klarer endda jobbet på en brøkdel af tiden. Hvorfor gøre det mere svært, end det behøver at være?

En minigraver klarer sig godt på selv de små arbejdsområder

Den største fordel er naturligvis, at kroppen skånes for hårdt arbejde, når man vælger at anvende en minigraver. Derudover er det også en stor fordel at bruge en minigraver, når der skal graves på mindre områder.
Hos Scantruck finder du brugte minigravere i forskellige størrelser, sådan at du kan finde en minigraver, der kan komme gennem en almindelig dør eller andet lignende.

Spørg Scantruck.dk til råds

Når du skal vælge den helt rette minigraver, er der naturligvis mange faktorer, der skal tages højde for. Skal minigraveren bruges inden- eller udendørs? Skal den kunne navigere på mindre arbejdsområder?
Hvilke typer graveopgaver skal den kunne udføre? Minigraveren skal gerne både matche behovene og budgettet. 

Hos Scantruck kan du til enhver tid spørge til råds, for vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring og rådgiver dig, hvis du er i tvivl om, hvilket valg af minigraver der er mest optimalt.
 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: