Brugte bæltegravere

Søger du en brugt bæltegraver? Hos Scantruck finder du et stort udvalg af brugte bæltegravere til jordarbejde. Vi leverer brugte maskiner til industri, landbrug samt entreprenør- og byggebranchen. 

I vores store udvalg finder du et bredt sortiment af brugte maskiner fra kendte mærker. Maskinerne varierer i type, alder og stand. Under hver maskine ser du årgangen og hvor mange timer, den har været i brug. Derfor har du mulighed for at finde netop den maskine, der passer til dine behov.

Her på siden ser du hele vores store udvalg af brugte bæltegravere. Denne type maskine udmærker sig ved at være tung og stærk i drift. På ustabile overflader af f.eks. mudder og sand bevæger maskinen sig ubesværet ved hjælp af de fleksible larvefødder. Derfor er den ideel til jordarbejde, og med en brugt bæltegraver er der mange penge at spare.

Vi tilbyder kun brugte bæltegravere af højeste kvalitet. Derfor kan du roligt gøre din næste gode handel hos os. Ønsker du at se maskinerne? Du er velkommen til at besøge os på vores adresse Katkjærvej 5 i Skive.

 

Brugte gravemaskinerStort udvalg af brugte bæltegravere

Alder er bare et tal. Derfor er en brugt bæltegraver en rigtig god investering, for selv med nogle år på bagen får du en kraftfuld kvalitetsmaskine. Du finder nemt den maskine, der passer til dine behov. Under hver maskine finder du alt, der er værd at vide om den brugte bæltegraver. Ud over alder og driftstid indeholder specifikationerne også info om f.eks. motor, vægt og byggehøjde. Derudover vil du også finde informationer om eventuelt ekstraudstyr her.

Vores hovedsæde finder du i Skive, men vi har også en afdeling i Ringsted samt i Rosersberg og Kungälv i Sverige. Med vores lokale afdelinger tilbyder vi attraktive serviceaftaler med mulighed for udrykning døgnet rundt. I vores værkstedsfaciliteter med veluddannede fagfolk bruger vi det bedste specialværktøj og den nyeste viden, når vi vedligeholder og reparerer maskiner.

 

 

Brugte bæltegravere fra kendte producenter

Komatsu, Volvo og Takeuchi - det er mærker, du helt sikkert kender, for hos os forhandler vi kun maskiner fra anerkendte producenter. Når det gælder maskiner og udstyr, har mange virksomheder deres foretrukne mærker, som de sværger til. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig et udvalg, der lever op til både pris og kvalitet. 

Du kan nemt sortere i vores udvalg, så du kun finder brugte bæltegravere fra dit foretrukne mærke. Har du yderligere spørgsmål til de forskellige muligheder, kan du altid spørge os til råds

 

Bestil fremvisning af brugte bæltegravere

Du finder vores store udvalg af brugte bæltegravere her på siden. Her giver vi dig altid det fulde overblik over vores sortiment. Har du brug for at se varen helt tæt på? Det er altid en god idé at se maskinen, inden du køber. Det har vi fuld forståelse for. 

Kom forbi vores brugtcenter i Skive. Her råder vi over 15.000 kvm, så der er rigeligt med plads til vores store udvalg af brugte bæltegravere. Du er derfor meget velkommen til at se alle maskinerne. 

Har du ikke mulighed for at komme forbi vores brugtcenter? Vi laver gerne virtuelle fremvisninger, hvor en af vores Scantruck-medarbejdere gennemgår maskinerne ved hjælp af et kamera. På den måde kan du se maskinerne helt tæt på, mens du i ro og mag følger med på din skærm. Ring til os på telefon 96 147 147 for en aftale om virtuel fremvisning.

 

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilken maskine, du har brug for? Eller har du specifikke spørgsmål vedrørende en brugt bæltegraver? Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning, så du får købt den helt rigtige maskine til dit arbejde.

 

 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: