Entreprenørmateriel

Find alt i entreprenørmateriel hos Scantruck. Vi har Danmarks største udvalg af entreprenørmateriel. Vi forhandler nye såvel som brugte maskiner i topkvalitet til priser der er til at have med at gøre.                     Se udvalget af nyt eller brugt enterprenørmateriel her.

Entreprenørmateriel til industri og landbrug

Som Danmarks førende forhandler af entreprenørmateriel, kan vi præsentere et bredt udvalg af nye såvel som brugte maskiner til alle typer virksomheder herunder maskinstationer, udlejere, jordflyttere og landmænd. Hos os kan du finde personlifte, rendegravere, teleskoplæssere, minilæssere, minigravere, bæltegravere, gummigede, hjulgravere, gummihjulslæssere, gaffeltrucks, industritrucks, sorteringsanlæg og meget andet.

Entreprenørmateriel fra Scantruck

Hos Scantruck kan du finde entreprenørmateriel fra Manitou, Komatsu, Atlas og McCloskey. Udover nye maskiner, har vi et kæmpe marked af brugt entreprenørmateriel, som løbende bliver opdateret, så det er en god idé at holde øje med vores tilbud på hjemmesiden.

Entreprenørmateriel med mange fordele

Som kunde hos Scantruck, får du masser af fordele. Hos os kan du få:

  • Teknisk hjælp – hvis du ringer til vores vagttelefon kan en servicemontør med det samme yde teknisk hjælp og vi kører ud til dig hvis din maskine er brudt sammen.
  • Service aftale – med en serviceaftale får du adgang til 2500 varenumre til toppriser.
  • Serviceeftersyn – slut med at huske datoer for eftersyn. Scantruck gør dig opmærksom på når din maskine skal til syn.
  • Fuld vedligeholdelsesaftale – vi kan klare alt vedrørende eftersyn og reparation hvis uheldet er ude. Det eneste du skal gøre er betale et lille, individuelt beløb hver måned. Så er du sikret fuldt ud!