Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG, Platform Basket, Geismar og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
03-10-2017 Store forventninger til den østdanske ScanMek

”Vi skaber en tradition i første hug”, lover Scantrucks salgschef for Øst

Scantrucks salgschef for Østdanmark, Jørn Rauff Larsen, bryder med de kendte begreber forud for den første udgave af ScanMek Øst i Ringsted fredag den 13. oktober.

”Sædvanligvis kalder man første gang for debut. Anden gang er en gentagelse. Ved tredje gang taler vi om en tradition. Vi går direkte til traditionen, når vi også har debut på ScanMek Øst. Det er helt sikkert, at der ikke bliver tale om en éngangsbegivenhed”, siger Jørn Rauff Larsen.

”Vi er naturligvis udmærket klar over, at vi næppe når samme imponerende besøgstal, som når der holdes ScanMek i vores hovedafdeling i Skive hvert år i slutningen af januar. Men den næste ScanMek i Skive bliver altså også nummer 10 i rækken. Der er bygget langt, men sikkert op til en tilbagevendende succes med rigtig mange gæster og stort salg af maskiner. Vi agter at gøre det samme i Ringsted”, siger salgschefen.

Konceptet for ScanMek Øst bliver da også det samme som for moder-begivenheden i vest. En dag, hvor Scantruck ruller de nyeste og mest spændende maskiner frem til præsentation og tilsætter solide mængder af pølser og læskende væsker til ganen.

Begivenheden finder sted i det sjællandske Scantruck-domicil på Kærup Parkvej 12 i Ringsted fredag den 13. oktober fra kl. 10 til 17.

Den store hybrid

”Blandt de allernyeste maskiner bliver den store hybridgravemaskine Komatsu HB365LC, som vi fik de første eksemplarer af til Danmark for kort tid siden. Der er tale om en 40 tons maskine, som meget hurtigt har vakt opsigt i entreprenørkredse. Komatsu havde jo i forvejen den mindre hybridgraver HB215LC på 23 tons, men den nye, store maskine passer bedre til mange af de opgaver, som vore entreprenørkunder udfører i det daglige”, siger Jørn Rauff Larsen.

Salgschefen satser på også at kunne præsentere den lige så nye superintelligente dozer D65PXI-18, også fra Komatsu-familien. Den 22 tons tunge maskine er udstyret med IMC – Intelligent Machine Control. Komatsu D65PXI-18 havde for kort tid siden premiere som den første af arten med fuldautomatisk maskinstyring.

Hos Manitou-teleskoplæsserne forudser Jørn Rauff Larsen, at den nye MLT741-140V+ kommer til at tage hovedparten af opmærksomheden. Landbrugsteleskoplæsseren er en del af Manitous nye NewAg-serie, hvor der blandt andet er valgt Deutz-motorer, og hvor der bydes på flere hestekræfter og større løftekapacitet end hos forgængerne.

Bredt program

Også Manitous lille construction-teleskoplæsser MT420 er klar til ScanMek Øst, hvor den hovedsagelig vil bejle til byggefolket.

”Med import og forhandling af en lang række markante maskinmærker er Scantruck blandt de danske maskinfirmaer, der kan præsentere det bredeste program. Vi forhandler jo også læssemaskiner fra både tyske Weycor og amerikanske Mustang, og begge mærker vil naturligvis også være repræsenteret på ScanMek Øst. Og så satser vi på også at have et godt udvalg af brugte maskiner hjemme til dagen”, siger salgschef Jørn Rauff Larsen hos Scantruck Øst.

 

ScanMek i Scantruck-hovedkvarter i Skive er en succes, der er bygget op igennem snart 10 år. Der er stor tiltro hos Scantruck i Ringsted til, at ScanMek Øst også kan blive fast element i mange maskinfolks kalendere.
Scantruck lover masser af både spændende maskiner og stegte pølser, når der bydes til den første ScanMek Øst på Kærup Parkvej 12 i Ringsted fredag den 13. oktober fra 10 til 17.
Tilbage