Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG, Platform Basket og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
07-09-2020 Scantruck sender live fra førerhuset og undervognen

Skandinaviens største brugtcenter rykker ind på kundernes skærme

Scantruck er klar til at rykke ind på skærmene på kundernes smartphones, tablets og computere. Maskinfirmaets brugtcenter, som er Skandinaviens største af sin art, har et stort udvalg af alle typer maskiner. De er klar til virtuel præsentation.

”Når corona-pandemien stiller sig i vejen for, at vi forsvarligt kan invitere til åbent hus på den kendte måde, rykker vi det åbne hus ud med visning og præsentation af maskinerne direkte hos de maskininteresserede. Vi er simpelthen klar til at sende live fra både førerhuset, undervognen og alle andre steder på maskinerne. Dermed kan vi lave ”walk around” med samtlige maskiner og sende til kunderne, som i ro og mag kan studere de maskiner, de finder interessante, samtidig med at vi får en snak om maskinerne”, forklarer salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

 

Også nye maskiner

Maskinpræsentationerne hjemme hos de enkelte kunder vil ikke kun begrænse sig til de rigtig mange brugte maskiner, der er på lager og klar til levering fra brugtcentret i Skive. Der vil også være mulighed for virtuel fremvisning af nye maskiner, hvor Scantruck er solidt forsynet med egne importmærker som Komatsu, Manitou, Weycor, McCloskey og lift-mærkerne GMG, PB Platforms og som nyeste i Scantruck-familien, Platform Basket.

”Vi vil naturligvis fortsat gerne have besøg af kunder, der vil se maskinerne i virkeligheden og sparke dæk, og mange lægger heldigvis også vejen forbi. Men hvis de ikke har mulighed for at komme forbi, kan en virtuel fremvisning være en rigtig god mulighed. Og altså også i stedet for et stort åbent hus-arrangement i denne corona-tid”, siger Claus Bjerregaard.

Når maskinkunder ønsker at ”komme til åbent hus”, eller simpelthen ønsker at se nærmere på konkrete maskiner, kontakter de blot Scantrucks brugtcenter for aftale om fremvisningen. Derefter mødes kunden via telefonen med en Scantruck-medarbejder, som med kamera bevæger sig rundt om, ovenpå og måske nedenunder den eller de maskiner, der er aktuelle. Dermed er der også mulighed for at nærkikke helt konkrete detaljer.


Se alle brugte maskiner her

 

Transmission direkte fra Brugtcentret. En Scantruck-medarbejders kamera sætter fokus på de maskiner, som kunden ønsker at se nærmere på.
Transmission direkte fra Brugtcentret. En Scantruck-medarbejders kamera sætter fokus på de maskiner, som kunden ønsker at se nærmere på.
Der er optimale muligheder for at gå helt tæt på alle detaljer på maskinerne, når der sendes live fra både førerhus, undervogn og motorrum.
Der er optimale muligheder for at gå helt tæt på alle detaljer på maskinerne, når der sendes live fra både førerhus, undervogn og motorrum.
Tilbage