Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, Platform Basket, Geismar og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
15-05-2023 Scantruck nåede nye højder på Liftmessen

Stor tilfredshed med den nye messe hos Danmarks største maskinfirma med forhandling af fire liftmærker

Det foregik i de højere luftlag, men alligevel vejede Scantruck tungt, da liftbranchen gik sammen om at arrangere den første udgave af Dansk Liftmesse. 14 liftfirmaer var på plads på det cirka 3000 kvadratmeter store udstillingsareal ved ZBC Transport og Logikstikskolen i Slagelse. Og med import og forhandling af ikke færre end fire markante liftmærker var Scantruck i messens tunge vægtklasse.

Med liftspecialist Flemming Jakobsen i front havde Scantruck-truppen et par travle dage på messen, som skønsmæssigt blev besøgt af 500 gæster med faglig interesse i liftbranchen.

”Det var de rigtige besøgende, vi mødte på Dansk Liftmesse. Alle de personer, der er vigtige for os som forhandler af liftene, og vi fik faktisk også nye bekendtskaber. Blandt dem også udenlandske besøgende. En gruppe svenske udlejere havde taget turen over Øresund for at se på det danske udbud af lifte”, fortæller Flemming Jakobsen.

 

Ikke kun én gang

Han og kollegerne fra Scantruck kunne i øvrigt glæde sig over, at de også solgte materiel direkte på messen. Det havde forventningerne trods alt ikke rakt til forud for udstillingen.

Flemming Jakobsen forudser, at Dansk Liftmesse ikke kun bliver en éngangs-foreteelse.

”Der var bred enighed blandt udstillerne om at messen bør gentages. Nu skal der naturligvis lige evalueres på arrangementet, men jeg tror, at det kommer til at indgå i evalueringen, om Dansk Liftmessen fremover skal afvikles hvert eller hvert andet år”, lyder vurderingen fra salgskonsulent Flemming Jakobsen hos Scantruck.

Scantruck importerer og forhandler lifte fra både Manitou, Platform Basket, PB Platforms og GMG.

 

Gæster hos Scantruck i kurven på en Platform Basket Spider 20.95 med arbejdshøjde på 20 meter.
Gæster hos Scantruck i kurven på en Platform Basket Spider 20.95 med arbejdshøjde på 20 meter.
Liftspecialist Flemming Jakobsen (til venstre) i en ledig stund på liftmessen sammen med Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.
Liftspecialist Flemming Jakobsen (til venstre) i en ledig stund på liftmessen sammen med Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.
Scantruck præsenterede ikke færre end fire forskellige liftmærker på Dansk Liftmesse.
Scantruck præsenterede ikke færre end fire forskellige liftmærker på Dansk Liftmesse.
Tilbage