Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG, Platform Basket, Geismar og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
28-11-2023 Scantruck i julestemning med stor maskinauktion

Teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under hammeren

Scantruck gør klar til jul med hammerslag. I dagene op til jul sætter maskinfirmaet adskillige maskiner af alle typer på auktion på internettet, hvor der hverken bliver mindstepriser eller salær på handlerne.

”Vi har altid flere end 300 brugte maskiner på lager. Nu tager vi en juletur rundt imellem dem og håndplukker godt og vel 30 maskiner af alle typer til den store juleauktion. Der bliver tale om både teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre slags maskiner”, fortæller salgskonsulent Mikkel Balling hos Scantruck.

Auktionen afvikles online på auktion.scantruck.dk med start den 13. december og hammerslag den 20. december.

”Når hammeren er faldet og de enkelte maskiner har fundet nye ejere, kender køberne prisen med det samme. Auktionen starter uden mindstepriser på maskiner og slutter uden, at der lægges auktionssalær til hammerslagsprisen. Så den reelle pris for købet er den samme som hammerslaget”, forklarer Mikkel Balling.

Foruden de mange brugte maskiner, kommer juleauktionen også til at omfatte brugt tilbehør i form af mandskabskurve, skovle, pallegafler og andet grej.

 

Sixpack med julestemning

”Til at medvirke til den gode julestemning, føler der en sixpack med Hancock Merry Christmas-juleøl med hver handel. Uanset om man har været heldig at få hammerslag på en skovl eller en teleskoplæsser, så er vi klar med seks juleøl”, siger salgskonsulent Mikkel Balling.

Det er ikke nødvendigt at købe maskiner og tilbehør ubeset, selv om jule-auktionen foregår på internettet. Det er muligt at lægge vejen omkring Scantruck og både se, røre og prøve maskinerne både inden og under auktionen. Og i øvrigt også få en kop kaffe og et par julesmåkager.  

 

Gå til auktionen - maskiner og udstyr kan ses fra 1. december.

 

Scantruck melder klar til stor online jule-auktion over brugte maskiner og tilbehør fra den 13. til den 20. december.
Scantruck melder klar til stor online jule-auktion over brugte maskiner og tilbehør fra den 13. til den 20. december.
Maskinauktion med julestemning. Scantruck holder jule-auktion i otte dage op til højtiden.
Maskinauktion med julestemning. Scantruck holder jule-auktion i otte dage op til højtiden.
Tilbage