Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG, Platform Basket, Geismar og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
23-01-2017 ScanMek med menneskemylder og masser af solgte maskiner

GPS’en varslede ”kø forude” ved Scantruck lørdag

Når bilens GPS varsler ”kø forude”, hænger det ofte sammen med, at der er sket noget uheldigt på vejen. Det var ikke tilfældet lørdag, selv om kø-markeringen lyste op omkring Katkjærvej i Skive. Der var såmænd bare ScanMek.

Scantrucks egen årlige maskinmesse blev på ny et tilløbsstykke af de store. Specielt lørdag vrimlede det med gæster både i hallerne med funklende nye Manitou’er, Komatsu-maskiner og Mustang- og Weycor-læssemaskiner. Og i Skandinaviens største brugtcenter, som bugnede af brugte maskiner i alle afskygninger.

”Jeg vil slet ikke gætte på, hvor mange gæster, vi havde i løbet af de to ScanMek-dage. Men jeg kan forholde mig til antallet af solgte maskiner. Dem var der 55 af, og der var vel at mærke tale om helt reelle messe-handeler, hvor det ikke lå en forudgående aftale mellem køberen og vore sælgere. Folk kom, så og købte”, fortæller produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

 

Garanti gav salg

”Vi solgte en del mindre maskiner fra brugtcentret, og så var det ikke mindst et imponerende salg af nye Manitou-teleskoplæssere, der var med til at sikre det fint salgstal. Under ScanMek kørte vi en kampagne med gratis tre års garanti. Den sluttede i samme sekund som ScanMek sluttede, og det medvirkede i høj grad til, at mange ville sikre sig en Manitou på messen”, siger Claus Bjerregaard.

Også for Scantrucks andet helt store maskinmærke, Komatsu, noterede sælgerne fin afsætning af maskiner. Der blev solgt flere nye både små og store gravemaskiner direkte på ScanMek.

”Generelt oplevede vi en helt fantastisk stemning, hvor det blev understreget, at der er optimisme både i byggebranchen og hos landbruget. Med til at gøre ScanMek til en rigtig god oplevelse er også, at mange af vore leverandører af tilbehør deltager med deres stande. Flere maskinkøbere benyttede da også lejligheden til at besøge leverandør-standene for at købe ekstra udstyr til den nye maskine, vi nu skal levere”, fortæller produktchef Claus Bjerregaard.

 

Færrest gæster – størst salg

Mens lørdag blev den helt store dag besøgsmæssigt, var det faktisk den noget roligere fredag, der indskrev sig mest i Scantruck-sælgernes lommebøger. Der var tre-fire gange så mange gæster lørdag, men 38 af de 55 solgte maskiner blev handlet fredag.

ScanMek 2017 gav premiere på Scantrucks nye forhandling af de tyske PB-lifte. Fabrikken PB Platforms er en blandt tre producenter af verdens allerstørste saxlifte. Også Manitous nye 737 i den markante nye serie af helt nyudviklede teleskoplæssere tiltrak sig behørig interesse. Både Mustang og Weycor glimrede med blandt andet hver sin nye topmodel i knækstyrede læssemaskiner.

Traditionen tro tiltrak ScanMek igen gæster også fra såvel Fyn som Sjælland. 25 havde taget turen fra Sverige til Skive. Scantrucks svenske datterselskab har importen af Manitou og Mustang i Sverige, og business manager Sweden, Anker Lemvig, havde taget turen over sund og bælter med svenske kunder, og flere kvitterede med underskrifter på købsaftaler.

 

Røde Manitou-teleskoplæssere og gule Komatsu-entreprenørmaskiner flankerede menneskemylderet i Skive lørdag.
Lars Jørgensen driver Mikkelsens Maskinstation i Hover ved Ringkøbing sammen med sin bror. Han kørte til ScanMek, fandt distriktschef Mads E. Nielsen og købte sig en ny Komatsu PC170LC-11 gravemaskine med sorteregrab og fire skovle. Her giver Lars Jørgensen (til højre) og Mads E. Nielsen hånd på handelen.
Niende udgave af ScanMek – og igen et menneskehav mellem de mange store maskiner.
Rift om pladserne ved de lange borde og masser af god, positiv stemning.
Tilbage