Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG, Platform Basket og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
16-10-2017 Fin premiere på ny ScanMek Øst-tradition

Første udgave af ScanMek Øst overgik forventningerne

Den nye 40 tons hybridgravemaskine Komatsu HB365LC tog imod og dannede portal med gravearmen, da Scantruck Øst i Ringsted tog hul på en helt ny tradition: ScanMek Øst. Ringsted-folkene havde opbakning fra både vejrguderne og mange maskininteresserede østdanskere til premieren på det, der blev grundstenen til en ny tradition.

”ScanMek Øst 2 kommer i begyndelsen af oktober 2018. Premieren i år blev særdeles udmærket, og den overgik faktisk forventningerne. Når man sætter noget helt nyt i søen, er det naturligvis spændende at se, om det overhovedet har interesse for dem, man gerne vil have besøg af. Med omkring 400 gæster i løbet af fredag og godt salg af maskiner begynder vi allerede så småt at se frem mod næste ScanMek Øst”, siger Jørn Rauff Larsen, som er Scantrucks salgschef for Østdanmark.

”Vi havde selvfølgelig mere end skævet til det succesrige koncept for ScanMek i Scantrucks hovedafdeling i Skive, som er et tilløbsstykke af de store hvert år i januar. I 2018 har ScanMek i Skive 10 års jubilæum og er blevet en begivenhed, som entreprenører, landmænd og folk fra hele bygge- og anlægsbranchen skriver ind i kalenderen år efter år. Sådan tror jeg på, at det også vil blive for ScanMek Øst i Ringsted. I hvert fald er vi kommet rigtig flot fra start”, siger Jørn Rauff Larsen.

 

Alle produktgrupper

Mens det var hybridgraveren HB365LC og 25 tons-dumperen HM300-5, der påkaldte sig mest opmærksomhed i Komatsu-familien, var den helt nye MLT741-1140V+ stjernen blandt i øvrigt rigtig mange Manitou-maskiner. Også både Weycor og Mustang var naturligvis med på læsser-fronten.

”Vi solgte maskiner i alle produktgrupper. Samtidig fik vore sælgere masser af snak med gæster, som ikke var helt klar til at handle lige på dagen, men som helt sikkert vender tilbage for at skrive på en slutseddel efterfølgende”, siger salgschef for Scantruck Øst, Jørn Rauff Larsen.

 

Komatsus nye 40 tons hybrid-gravemaskine tog imod og dannede portal ved indgangen til den første ScanMek Øst.
Der var masser af maskinsnak hen over bordene, da Scantruck bød til den første ScanMek Øst.
Mange benyttede ScanMek Øst til et nærmere kik på både store og mindre maskiner.
Tilbage