07-08-2015

Bredt udvalg af fire maskinmærker med på Have & Landskab i Slagelse

Fire markante maskinmærker i tre forskellige kulører på én og samme stand. Scantruck er klar til at præsentere et bredt sortiment fra importlisten, når der kaldes til den grønne sektors helt store messe-begivenhed i Slagelse den 26., 27 og 28. august. Scantruck møder med røde, orange og to gange gule til de grønne på Have & Landskab 2015.

- Det er vigtigt for os at manifestere, at vi vitterlig har mange forskellige muligheder at byde på. Have & Landskab er en rigtig vigtig udstilling for Scantruck. Derfor møder vi med maskiner fra både Atlas, Mustang, Komatsu og Manitou, fortæller Scantrucks salgschef, Henrik Kirketerp-Møller.

Sædvanligvis ligger besøgstallet på Have & Landskab lige omkring den halve snes tusinde. Arrangørerne har nu sat næsen op efter at sætte ny rekord og pejler mod 12.000 gæster i løbet af de tre messedage.

 

Mange tager til Ringsted

- Vi véd jo, at det er virkelig dedikerede fagfolk, der besøger Have & Landskab. Derfor er vi klar med mandskab til masser af professionel maskinsnak. Samtidig satser vi på igen at høste fordel af, at vores sjællandske hovedkvarter ligger i nabobyen Ringsted med blot en snes minutter ad motorvejen fra Slagelse, siger Henrik Kirketerp-Møller.

- Da vi sidst var til Have & Landskab for to år siden, havde vi netop åbnet vores nye center i Ringsted. Dengang var vi ikke vant til strøgkunder fra vore år i Karlslunde. Nu har vi hver dag mange besøgende i den sjællandske afdeling, og i 2013 kunne vi se, at mange benyttede muligheden for at smutte omkring Slagelse, efter at have fået appetitten på vores stand på Have & Landskab, fortæller Henrik Kirketerp-Møller.

 

Læsser godt med læssere

Scantruck læsser i bogstavelig forstand godt med læssere på den grønne udstilling. Verdens førende producent af teleskoplæssere, franske Manitou, bliver at se med både en MT625 og en MT1840. Dermed får messegæsterne mulighed for at se både den mindste og den største i serien af røde construction-læssere. MT625 har en løftehøjde på 5,85 meter. MT1840 på hele 18 meter.

Fra det store program af orange Atlas-minilæssere tager to af de mest populære størrelser turen med til Slagelse. Nemlig Atlas 35 Super på 2875 kg og Atlas AR 60 på 4650 kg. I den lettere vægtklasse møder Mustang frem i gult med minilæsseren AL306 på 2500 kg.

 

Populær minigraver

Komatsu sørger for, at det hele ikke går op i læsning. Den japanske maskingigant lader sig se på Scantruck-standen i Slagelse med entreprenør-gule gravemaskiner i tre forskellige størrelser.

- Vi tager aldrig i byen, uden at tage en Komatsu PC16R-3 med. Den 1860 kg tunge minigraver er et kæmpehit for os, og vi har haft stor succes med at køre kampagne på netop PC16R-3 som en pakke med både udskydelig undervogn, hurtigskift, to graveskovle og en kipbar planérskovl, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Den lille Komatsu-graver får følgeskab af den noget større PC35MR-3, som med en kampvægt på 3580 stadig holder sig i klassen for minigravere, samt 12-tonseren PC118MR-8, som er den største maskine i Komatsus serie af midigravere.

 

Der venter helt sikkert distriktschef Jakob Jørgensen og hans kolleger mangen en god snak om den populære minigraver Komatsu PC16R-3 på Have & Landskab.


  Tilbage