11-08-2015

To nye distriktschefer skal styrke salget af Komatsu-maskiner

Det med krise er definitivt historie, hvis man spørger en af Danmarks største forhandlere af maskiner til anlægsbranchen og landbruget, Scantruck A/S. Salgsbarometeret er godt på vej mod højtryk, og Scantruck har netop gearet sig til at nikke salgsindsatsen en ekstra skalle.

Det er sket med ansættelse af to nye branchefolk, som skal styrke salget af Komatsu-maskiner dels i Østjylland og dels i Sønderjylland og på Fyn.

 

Fra udlejning til salg

38-årige Kim Møller er ny Komatsu-distriktschef for Østjylland, hvor han også har sin personlige base. Kim Møller bor i Randers og har otte års ballast fra udlejningsbranchen.

De seneste fire år har det for Kim Møller handlet om udlejning af entreprenørmaskiner hos Cramo, hvor han typisk har været i dialog med entreprenører, kommuner, anlægsgartnere, håndværksvirksomheder og miljøstationer. Tidligere har han været ansat hos BMS.

 

Fra centralsmøring til maskiner

Ny kollega og ligeledes ny Komatsu-mand hos Scantruck er 42-årige Jeppe Hansen, som har Sønderjylland og Fyn som sit revir. Han er allerede godt kendt hos Scantruck. Han kommer nemlig fra en stilling hos Masytec, hvor han har haft ansvar for salg af centralsmøringsanlæg til blandt andre Scantruck.

Tidligere har Jeppe Hansen i øvrigt solgt Caterpillar-maskiner hos PON Equipment såvel i Sønderjylland som på Fyn, så med privat base i Vejle færdes han hjemmevant både geografisk og fagligt.

 

Nødvendig styrkelse

Foruden Komatsu, får begge de nye distriktschefer også minilæssere fra både Atlas-Weicor og Mustang med i salgsmapperne. Jeppe Hansen kommer i øvrigt til at køre parløb i det sønderjyske og fynske med en af Scantrucks mest erfarne salgsfolk, Key Account Manager Poul Erik Nielsen, som har en stor kundekreds i området.

- To nye distriktschefer på Komatsu i ét hug er virkelig en styrkelse af vores salgsorganisation. Men den er nødvendig. Hjulene spinner igen, og hvis vi virkelig skal gøre en indsats og komme hele vejen rundt, må vi sætte ekstra turbo på med flere folk, forklarer Scantrucks salgschef, Henrik Kirketerp-Møller.

Kim Møller – ny distriktschef for Komatsu i Østjylland.

 

Jeppe Hansen – ny distriktschef for Komatsu i Sønderjylland og på Fyn.

 

 


  Tilbage