26-05-2015

Broager Truck Service ny forhandler for Scantruck

Den danske importør af amerikanske Mustang-minilæssere, Scantruck A/S, siger nu ”Mojn til Mustang”. Nyeste medlem af Scantrucks kreds af Mustang-forhandlere er Broager Truck Service i Sønderjylland.

I virkeligheden ligger Broager Truck Service tættere på Dybbøl end på Broager. Faktisk så tæt, at den amerikanske vildhest formentlig kan få et glimt af Dybbøl Mølle, når den stejler.

- Vi kommer rundt i hele området hernede. Når det drejer sig om service, klarer vi langt det meste ude hos kunderne med vore to servicevogne, hvor vi også kan lave nye hydraulikslanger. Nu glæder jeg mig til at skulle både sælge og servicere Mustang-læssere i et bredt bælte tværs over Sønderjylland. Broager Truck Service har forhandlingen fra Højer i vest over Løgumkloster og Rødekro og herover til Als, fortæller Jan Andresen.

 

Landmænd og entreprenører

Han er indehaver af Broager Truck Service, som han overtog i 2006. Hovedbeskæftigelsen var fra starten trucks, som Jan Andersen også tidligere havde arbejdet med. Snart kom service på både minigravemaskiner og minilæssere med. Lovpligtig service på mindre entreprenørmaskiner tegner sig nu for en solid del af aktiviteten på adressen Stenderup 21 ved Dybbøl.

- Efter at have arbejdet en del med minilæssere, er det fint nu at være forhandler af et af de førende mærker. Med mit kendskab til både maskinerne og mit geografiske område har jeg stor tiltro til, at der er mange både landmænd og mindre entreprenører, der fint kan bruge en Mustang i hverdagen, siger Jan Andresen.

Foruden Broager Truck Service i det sønderjyske, har Scantruck føjet yderligere to forhandlere til Mustang-nettet. Nye i folden er også A. P. Auto og Maskinværksted ved Ikast, samt PN Maskiner i Rødding. AE Maskiner i Ørsted på Djursland blev den første Scantruck-forhandler af Mustang i efteråret 2013.

Minilæsserne med den stejlende vildhest som markant logo har været en del af Scantruck-sortimentet siden foråret 2013. Maskinerne produceres på to fabrikker i South Dakota i USA. Det brede Mustang-program omfatter knækstyrede minilæssere fra 1700 til godt 3300 kg.

Jan Andresen er klar til både at sælge og servicere Mustang-minilæssere som ny forhandler for Scantruck.


 

Søren Andersen bemander normalt den ene af servicevognene fra Broager Truck Service. Her har Jan Andersen overladt en ny Mustang AL 306 til servicemontøren.

 


  Tilbage