16-01-2015

Scantruck følger sidste års succes med gæsteudstillere op

Den traditionsrige pølsemand sørger for tilbehøret til de stegte med brød. Til gengæld tager at bredt spekter af gæsteudstillere over, når det kommer til tilbehøret til maskiner for såvel entreprenører som landbruget, når Scantruck byder til udstillingen ScanMek 2015 den 23. og 24. januar.

Scantrucks egen ScanMek-messe i hovedkvarteret i Skive har for længst indskrevet sig som en fast årlig tradition. Men det er kun anden gang, der er inviteret gæsteudstillere med.

- Det var en idé, vi fik i fjor. Og det viste sig at være en rigtig god idé. Både de omkring 3500 besøgende på ScanMek og gæsteudstillerne var glade for initiativet. Så det gentager vi naturligvis i år, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller hos Scantruck.

I forhold til gæste-debuten sidste år, er der også debutanter på listen over gæsteudstillere. Blandt dem er Østli Entreprenørmateriel, hvor salgschef Ebbe Trustrup viser varer i storformat.

- Vi har netop solgt både Oil Quick tiltrotator og sorteregrab, betonsmasher og skrotsaks til en kunde. Scantruck er ved at montere udstyret på en Komatsu PC360 gravemaskine specielt beregnet for nedbrydningsopgaver. Det giver os mulighed for at vise noget af vores grej frem under de helt rigtige omstændigheder, siger Ebbe Trustrup.

Gæsteudstillerne sørger i bogstavelig forstand for, at de besøgende på ScanMec kan komme hele vejen rundt om maskinerne fra Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang og McCloskey.

På skovlfronten byder flere danske producenter sig til. Både Viby Attachment, JST og Ebco er med på ScanMek. Både LubriQ og MasyTec byder ind med centralsmøring, og Leica kommer til Skive med gode bud på maskinstyringssystemer. Fra Viborg tager Erik Jakobsen A/S turen med førersæder, hvor firmaet er dansk forhandler af Grammer.

Flere udenlandske firmaer deltager også som gæsteudstillere på ScanMek 2015. Blandt dem de to hollandske R&R Verkoop og Pladdet, som begge producerer tiltrotatorer.

 

 

Det nye koncept med en lang række gæsteudstillere sørger for, at besøgende på ScanMek kan få en oplevelse ”med det hele”. Foruden maskinerne fra Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang og McCloskey, er der også mulighed for at se på masser af udstyr.


  Tilbage