10-07-2015

Travl tid for Scantruck-folkene følger efter en travl tid på de store dyrskuer

Der har været masser af heste på de største danske dyrskuer. Men der har været voldsomt flere hestekræfter, og der blev givet håndslag på mange af dem. Nu er mange af hestekræfterne i fuld gang med at skifte stalde.

- De Scantruck-folk, der ikke er på sommerferie, har travlt med at gøre maskiner klar til levering. Der blev nemlig helt konkret handlet med gode, gammeldags håndslag på flere af dyrskuerne. Andre kolleger véd udmærket, hvad de skal i gang med, når de vender tilbage fra ferie. Så skal der følges op på aftaler, som vi også tror på bliver til handeler, fortæller distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck.

Han var med rundt på flertallet af de store dyrskuer sammen med kolleger både fra hovedkvarteret i Skive og den sjællandske afdeling i Ringsted.

 

Positive og optimistiske

- Vi benyttede naturligvis dyrskuerne til at vise et bredt sortiment af vores omfattende program både fra Manitou, Komatsu, Atlas, Mustang og McCloskey. Men ikke mindst er dyrskuerne en rigtig fin anledning til at vedligeholde den gode dialog med både nuværende og kommende kunder, siger Carsten Frederiksen.

- Selv om landbruget er et trængt erhverv, oplevede vi mange både positive og optimistiske landmænd rundt om på dyrskuerne. Mange steder er dyrskuet også stedet, hvor bygge- og anlægsbranchen kommer for at se på maskin-mulighederne. Og håndslagene på maskiner var da også fordelt både på landbruget og entreprenørbranchen, siger distriktschef Carsten Frederiksen.

 

Næste stop Bornholm

Selv om de største af dyrskuerne er afviklet, har Scantrucks turnerende folk stadig et par arrangementer i kalenderen. Fredag den 7. og lørdag den 8. august er Scantruck med på Bornholm, når der holdes Store Legedag, som også er kendt som Nyker Maskin- & Truckershow.

Der sættes punktum med årets helt store begivenhed for den grønne sektor, Have & Landskab 2015 i Slagelse.

 

Fem mærker til Slagelse

- Vi tager maskiner fra samtlige vore fem import-mærker med til Have & Landskab 2015. Sædvanligvis besøges fagmessen af tæt på 10.000 gæster, så det er en fin mulighed til at vise såvel Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang og McCloskey frem, siger Carsten Frederiksen.

Have & Landskab arrangeres hvert andet år af brancheforeningerne Maskinleverandørerne Vej & Anlæg, Danske Anlægsgartnere, Danske Planteskoler samt Skov & Landskab ved Københavns Universitet. I år foregår det fra onsdag den 26. til fredag den 28. august.

 

Herlige dyrskue-dage i Hjørring, hvor vejrguderne var i højt humør og gav optimale forhold for store og små – både gæster og maskiner. Vanen tro var der travlhed i Scantruck-teltet. Vendelboer vil gerne både drikke kaffe og snakke om maskiner.

Det er naturligvis en familie-begivenhed, når der skal ses på ny minilæsser. Her på Landsbrugsmessen på Gammel Estrup på Djursland, som traditionelt er et fint udstillingsvindue for Scantruck.

 


Scantruck har rollen både som markant udstiller og pejlemærke på Roskilde Dyrskue. Mandskabskurven med Scantruck-banner og flag kan ses over hele dyrskuepladsen. Hvis nogen bliver væk fra hinanden på Danmarks største dyrskue kan man ”bare mødes hos Scantruck”.

 

 


  Tilbage