11-05-2015

Scantrucks salgschef glæder sig over udstillingsgæster af høj kvalitet

- Det er altid dejligt, når gamle kunder kigger ind på messestanden for en pølse eller en kop kaffe. Men mest af alt for at se, hvad vi har med af nye maskiner. Når vi så også har hænderne fulde med at hilse på nye bekendtskaber, som kommer med professionel nysgerrighed, så er det hele noget værd.

Henrik Kirketerp-Møller, salgschef hos Scantruck A/S med store maskinmærker som Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang og McCloskey på menuen, er en tilfreds mand. Tre dages E&H ’15 entreprenørmesse i Herning gav masser af besøgende af ”den rigtige slags”.

 

Nok at se til

- Det blev en fagmesse besøgt af et fagpublikum. Så kan man ikke ønske ret meget mere. Man taler altid en hel masse om besøgstal, som helst skal være astronomisk. For vores vedkommende havde vi i løbet af det meste af messen rigeligt at se til, netop fordi det var et både positivt og ikke mindst meget interesseret publikum, som ikke bare var til overfladisk snak, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Med fem underskrevne slutsedler i løbet af messedagene viste det sig, at der også vare tale om et beslutningsdygtigt og købestærkt publikum. Tillige vender Scantruck-folkene hjem fra Herning med masser af aftaler om møder og maskin-demonstrationer.

 

Hybrid var stjerne

Scantruck havde naturligt gjort Komatsu til hovedmærke på E&H-standen. Masser af gule maskiner med appel til entreprenørfolket. Tre maskiner var specielt udvalgt til at blive testet igennem af besøgende maskinførere og entreprenører. Dels minigraveren PC55MR-3 og midigraveren PC88-8. Men Scantrucks stjerne på E&H ’15 blev ubetinget den nye 23,5 tons hybrid-gravemaskine Komatsu HB215LC.

- Ingen andre maskinmærker har en tilsvarende maskine i 23,5 tons klassen, og hybrid-graveren fik en helt fantastisk modtagelse. Alle, der benyttede lejligheden til at prøve maskinen, havde rosende ord med ud fra kabinen, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

 

Scantruck bød vanen tro på masser af forskellige maskiner at se nærmere på – og røre ved. Både Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang og McCloskey var med i Herning.

De gule Komatsu’er havde hovedrollen på Scantrucks stand på E&H ’15. Her det hele lidt fra oven.

Mange entreprenører og maskinførere lagde vejen ind omkring Scantruck for en maskinsnak. Nogle af dem benyttede messe-besøget til også at signere en slutseddel.

 

(Foto: Gert Laursen)


  Tilbage