Udlejnings- og salgsassistent

Jobbet

Du kommer til at indgå i vores udlejningsteam, hvor du vil få den daglige kontakt til vores kunder - såvel internt som eksternt. Din primære arbejdsopgave bliver den administrative håndtering af vores udlejningsmaskiner. Du kommer til at varetage opgaver indenfor kundesupport, oprettelse af og opfølgning på udlejningsordrer samt fakturering. Vi arbejder tæt sammen med salgsafdelingen, hvor du i perioder vil assistere med forefaldende opgaver, samt afløse i receptionen.

Faglige og personlige egenskaber

  • Du har erfaring med ordrebehandling og kundeservice
  • Du har gode IT-kundskaber - gerne med erfaring i Navision/Business Central samt office pakken
  • Du kan navigere i en travl hverdag med mange bolde i luften
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst
  • Du er fleksibel
  • Du har et godt humør og gode samarbejdsevner

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig et meget højt service- niveau og kompetent arbejde. Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send din ansøgning til os på e-mail til job@scantruck.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt. For yderligere information er du velkommen til at kontakte udlejningschef Henrik Johansen på 26 89 35 56 eller hj@scantruck.dk

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey, SENNEBOGEN, PB Platforms, GMG og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.