Servicetekniker Manitou, McCloskey, SENNEBOGEN, Weycor, GMG og Platform Basket

Jobbet

Vi søger en skarp servicetekniker, der kan bringe sin tekniske viden i spil over for både servicemontører, egne mekanikere og vores kunder. Du får et alsidigt job som service- tekniker for mærkerne Manitou, McCloskey, SENNEBOGEN, Weycor, GMG og Platform Basket. Arbejdsopgaverne er at yde brugersupport til vores udlejningskunder, hjælpe montører og mekanikere med teknisk support, undervise teknikere internt og stå for brugerinstruktioner hos udlejningskunder og storkunder. Du bliver en del af en fagligt velfunderet afdeling med en bred vifte af udfordrende opgaver i hverdagen.

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og målrettet med opga- verne. Vi forventer at du er udadvendt, god til at skabe tillid og forstår værdien i at formidle din tekniske viden. Derudover hjælper det at have en humoristisk indstilling og en vis portion ordenssans. Samtidig er det vigtigt at være fleksibel og holde hovedet koldt, hvis der pludseligt opstår et akut behov for din indsats.

Faglige egenskaber

Du er uddannet mekaniker inden for entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner. Du har brugt din uddannelse i praksis i flere år og har relevante erhvervserfaringer på området. Det er afgørende, at du har en høj faglig ekspertise inden for el og hydraulik. Samtidig er du skarp til at formidle din tekniske viden over for forskellige målgrupper – både internt og eksternt. Du har desuden et indgående it-kendskab inden for Office- pakken. Engelsk er hovedsproget i kontakten med vores leverandører, så det har du styr på i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Se frem til et spændende, berigende og udviklende job hos Scantruck, hvor der er højt til loftet, masser af skønne kolleger, attraktive medarbejdergoder og udfordrende opgaver hver eneste dag. Du får løn efter kvalifikationer og i forhold til din baggrund.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til job@scantruck.dk. For yderligere information er du velkommen til at kontakte teknisk chef Eskild Jensen på 96 147 210. 

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.