Servicetekniker til "intelligente" entreprenørmaskiner

Jobbet

Vi søger en dedikeret servicetekniker til vores engagerede medarbejderteam. Vi leverer Topcon maskinstyrings- og landmålingsudstyr til entreprenørbranchen og har kontor i Skive og Ringsted. Du vil som servicetekniker skulle kunne arbejde i hele landet dog primært på Fyn & Sjælland. I visse tilfælde kan arbejde/kursus i og udenfor Europa forekomme. Bosiddende på Fyn eller Sjælland vil være en fordel. Du kører ud fra hjemmeadressen i egen servicevogn. Dine daglige opgaver bliver:

  • Installation, vedligehold og reparation af Topcon og Komatsu IMC maskinstyringssystemer
  • Montering af kundespecifikke løsninger på forskellige maskiner. Der forekommer en del montagearbejde på eget værksted
  • Support af IMC og Topcon
  • Kalibrering af hydraulikinstallationer

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal på hjemmefronten være rimelig fleksibel, idet arbejdsdagen kan være meget varieret og til tider give lange arbejdsdage. Du skal være ærlig, ligefrem og have en god portion ordenssans og ikke mindst skal du være fleksibel, da dine planer i løbet af dagen ofte ændres.

Faglige egenskaber

Du er uddannet entreprenør- eller landbrugsmaskinemekaniker eller har anden relevant baggrund med kendskab til el og hydraulik. Kendskab til PC på brugerniveau samt tale og forstå engelsk på et rimeligt niveau.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig et meget højt service- niveau og kompetent arbejde. Servicevogn og alt nødvendigt værktøj incl. PC.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til job@scantruck.dk. For yderligere information er du velkommen til at kontakte teknisk chef IMC Peter Ladegaard på telefon 26893516. Tiltrædelse og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.
 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.