Kranmontør

Scantruck A/S med import og forhandling af en række internationale topmærker i entreprenørmaskiner øgede i februar udvalget med et af de absolutte topmærker på kran-fronten. Virksomheden med domicil i Skive og en østdansk afdeling i Ringsted har sikret sig importen af tyske SENNEBOGEN kraner.

I det brede program fra SENNEBOGEN “craneline” er blandt andet teleskopkraner, som spænder fra rækkevidder fra 24 til 67 meter og løft fra 16 til 130 tons. De bejler specielt til byggeindustrien, men anvendes også i mange andre brancher. Såvel nedbrydning som materialehåndtering er også oplagte discipliner for SENNEBOGENs teleskopkraner, enten på hjul eller bælter.

Derudover får Scantruck også SENNEBOGEN bæltekraner med løftekapacitet helt op til 300 tons samt SENNEBOGEN Heavy Duty Cycle kraner og SENNEBOGEN havne mobilkraner i størrelsen 30 til 125 ton.

Jobbet

Vi søger derfor en erfaren kranmontør til at klargøre, servicere og reparere SENNEBOGEN kraner. I samarbejde med vores serviceafdeling, skal du selvstændigt kunne servicere vores kommende kunder, ligesom du i starten skal deltage i klargøringen af kranerne.

Personlige egenskaber

Du skal dække hele landet og derfor være fleksibel, idet arbejdsdagen kan være varieret og nogle gange give lange arbejdsdage, og der skal påregnes en del rejseaktivitet.

Faglige egenskaber

Du er uddannet indenfor entreprenørmaskiner og har som minimum kendskab til kraner og gerne kendskab til SENNEBOGEN kraner.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere som vores kunder forventer at os, nemlig højt serviceniveau og kompetent arbejde. Vi stiller naturligvis servicevogn og alt nødvendigt værktøj, PC, tablet, mobiltelefon etc. til rådighed.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til job@scantruck.dk. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sales manager SENNEBOGEN Lars-Michael Jensen på telefon 26893575 eller servicechef Steen Kjær på telefon 26893530.

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.