Servicemontør til Sønderjylland

Personen

Vi søger skal i samarbejde med vores serviceafdeling på selvstændig vis kunne servicere vore nuværende og kommende kunder. Du skal udføre servicebesøg på vore maskiner hos en fast kundekreds og desuden udføre reparationer i forbindelse med nedbrud. Vores egen serviceafdeling består lige nu af 47 montører, 5 serviceledere, 2 i teknisk support, 7 i administrationen og 1 servicechef. Du skal kunne køre ud hjemmefra.

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal på hjemmefronten være rimelig fleksibel, idet arbejdsdagen kan være meget varieret og ind imellem give lange arbejdsdage. Du skal være ærlig, ligefrem og have en god portion ordenssans og ikke mindst skal du være fleksibel, da dine planer i løbet af dagen ofte ændres.

Faglige egenskaber

Du er uddannet entreprenør- eller landsbrugsmaskinemekaniker eller anden relevant baggrund med kendskab til el og hydraulik. Du har stort kørekort. Kendskab til PC på brugerniveau samt tale og forstå engelsk på et rimeligt niveau.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig et meget højt serviceniveau og kompetent arbejde. Servicevogn og alt nødvendigt værktøj incl. PC

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til job@scantruck.dk. For yderligere information er du velkommen til at kontakte servicechef Steen Kjær på 26 89 35 30.

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.