Salgskonsulent - SENNEBOGEN

Vi vækster - skal du være med?

Trives du i et job med stor frihedsgrad, selvstændigt ansvar og masser af spillerum til at skabe succes? Så kan du være den vi søger til at indgå i vores salgsteam.

Du har nu chancen for at blive en del af Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner. I Scantruck søger vi netop nu en ny kollega til at styrke vores salgsflåde i Danmark. Vi forhandler et bredt program af SENNEBOGENS teleskopkraner, bæltekraner, heavy duty cycle kraner og havne mobilkraner. Fra de mindste og meget fleksible teleskopkraner til de store bæltekraner med en løftekapacitet på mere end 300 tons.

SENNEBOGEN er et af vores nyeste mærker, hvorfor du får en stor rolle i at opsøge og bearbejde nye potentielle kunder. Derudover skal du selvfølgelig følge op på vores eksisterende kunder, der allerede i dag kører med SENNENBOGEN.

Hvem er du

Du trives bedst i en stilling, hvor du kan planlægge din egen tid, og sikre den optimale kundeoplevelse ved at være rettidigt tilgængelig. Som person udvikler du ofte en dyb passion og stolthed for det du sælger, er resultatsøgende og har sans for godt købmandskab. Vores hovedkontoret ligger i Skive, men du vil kunne arbejde ud fra hjemmekontor. Du kommer til at planlægge din egen hverdag og drive dine egne processer, med god support fra resten af salgsteamet.

Du har:

  • Flere års erfaring som sælger
  • Teknisk indsigt og forståelse for kraner
  • Gode samarbejdsevner

Vi tilbyder

Se frem til et spændende, berigende og udviklende job hos Scantruck, hvor der er højt til loftet, masser af skønne kolleger, attraktive medarbejdergoder og udfordrende opgaver hver eneste dag. Du får løn efter kvalifikationer

Er du klar til at blive en del af udviklingen?

Så send en ansøgning og CV på mail til job@scantruck.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, men vi venter gerne på denne rette kandidat. Ansøgninger læses løbende. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte salgschef Claus Bjerregaard på telefon 22842496.
 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF
 

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.