Hvad sker der hos Scantruck?

Følg med i vores mange spændende nyheder her på websitet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi bringer løbende en række nyheder om Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG, Platform Basket og vores øvrige leverandører og samarbejdspartnere. Få også relevante cases fra vores verden og læs mere om, hvordan vi løser opgaver inden for entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Læs også vores pressemeddelelser, stillingsopslag og navnenyt – og bliv klogere på alt det, der foregår hos Scantruck.
 
Vælg gerne de nyheder, der præcist passer til dig. Klik videre med navigationen ovenfor og hent inspiration om det, der interesserer dig allermest. God fornøjelse.
 
26-04-2022 Ingen mangel på maskiner til ScanMek

Scantruck melder klar med éndags-messe efter det kendte koncept for 13. gang

Der kommer hverken til at mangle stegte med brød, sodavand, øl, kaffe – eller maskiner. Konceptet er krystalklart og det samme, som gæsterne til de foregående 12 gange kender så godt. Selv om maskinbranchen generelt har det vanskeligt med at få leveret maskiner, tør Scantruck godt love, at der ikke bliver mangel på maskiner til ScanMek fredag den 6. maj.

”Det ville være lemfældig omgang med sandheden at påstå, at Scantruck ikke også mærker eftervirkningerne af corona-nedlukningerne og en verden, der på mange måder påvirkes af krigen i Ukraine. Også det høje aktivitetsniveau påvirker leverancerne. Men vi er altså godt polstret med både nye og brugte maskiner, så der bliver rigeligt at se på til ScanMek”, lover markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

Alle gode traditioner tro bliver der tilmed en række deciderede nyheder at se efter i sømmene i Scantruck-hovedkvarteret i Skive. Fra franske Manitou kommer indtil flere dampende nye nyheder, som enten netop er lanceret i Danmark, eller først bliver det lidt senere.

 

Helt nye modeller

”Vi får en af de nye ULM-modeller hjem til Scantruck. Manitou gør klar til at sende to nye, kompakte teleskoplæssere i letvægtsklassen på markedet i løbet af efteråret. Men der bliver altså forpremiere i Skive den 6. maj. ULM står for Ultra Light Manitou, og det lever maskinerne helt op til. Transportvægten er under tre tons, og maskinerne er designet til at køre op på en trailer”, siger Dennis Faurby.

Også en af Manitous nye rotationsteleskoplæssere i MRT-serien vil være klar til Scanmek.

Scantrucks andet store maskinmærke, Komatsu, melder også klar til at rulle frem med adskillige forskellige maskintyper og -modeller til ScanMek. Komatsu er den store dreng i klassen, når det gælder dedicerede entreprenørmaskiner fra de mindste minigravere til de største gravemaskiner, et bredt sortiment af gummihjulslæssere, dumpere og dozere med avancerede, intelligente maskinstyringer.

 

Ny minilæsser

Weycor stempler ind med den nye 3,5 tons minilæsser AR380, og Scantrucks lift-folk møder frem med maskiner fra både Platform Basket og PB Platforms. I de højere luftlag er Sennebogen også klar til at være med til maskinfesten i Skive. Nemlig med en 653R teleskopkran på bælter med løftehøjde på 43 meter og kapacitet til at løfte 50 tons, som maskinen i øvrigt også selv vejer.

”Hele Scantruck-flokken glæder sig til igen at holde ScanMek. Egentlig er januar jo ScanMek-måned, men corona kom på tværs både i januar 2021 og i år. Heldigvis forsvandt restriktionerne, og det tog os ikke mange øjeblikke at finde fredag den 6. maj i kalenderen. Vi vælger så en kompakt-udgave af messen, som normalt holdes over to dage. Derfor regner vi med særdeles livlig trafik af både entreprenører, maskinførere og landmænd til maskinfest på Katkjærvej”, siger markedschef Dennis Faurby.

Foruden de mange nye maskiner, satser folkene i brugtafdelingen for også at være i højeste gear. Scantruck har Skandinaviens største brugtcenter, hvor devisen er, at der altid skal være så stort og bredt et udvalg af brugte maskiner som muligt.

 

ScanMek er åben fredag den 6. maj kl. 09.00-16.30.

 

ScanMek er et tilløbsstykke for maskinfolket hver gang. Det forventes også at blive tilfældet til den 13. udgave af Scantrucks egen maskinmesse fredag den 6. maj.
ScanMek er et tilløbsstykke for maskinfolket hver gang. Det forventes også at blive tilfældet til den 13. udgave af Scantrucks egen maskinmesse fredag den 6. maj.
Scantruck er klar til igen at byde velkommen til ScanMek.
Scantruck er klar til igen at byde velkommen til ScanMek.
Tilbage