Landmålingsudstyr

Gør det komplicerede enkelt
Landmålingsudstyr måler aldrig bedre end den, der bruger det. Derfor har Topcon altid haft fokus på brugervenlighed og gjort det avancerede udstyr nemt at bruge på alle niveauer. Uanset om du er erfaren landmåler eller nybegynder kan du regne med maksimal præcision og effektivitet. Topcon har en meget stor produktserie til landmåling og monitorering. Vi har sammensat et produktudvalg, som passer præcist til anlægsbranchen, men har naturligvis også mulighed for at levere de øvrige produkter fra Topcons sortiment af landmålingsudstyr, droner med mere.

Alt udstyr leveres med opstartstræning, hvor brugeren sættes grundigt ind i brug af udstyrets funktioner. Vi tilpasser træningen til kundens normale opgaver, hvilket vi har god erfaring med, så kunden hurtigere opnår den forventede effektivitet. Scantruck har lavet service- og reparationsaftale med Topcon Tyskland om servicering af udstyr som eksempelvis totalstationer og ved avancerede reparationer af udstyr. Har du udstyr der skal til service, stiller vi udstyr til rådighed i perioden.

Topcon Hiper HR – High-performance GNSS Rover og base med ”Tilt”-funktion
Topcon Hiper SR - GNSS ”formands” Rover
Topcon Hiper VR – GNSS Rover og base med ”Tilt”-funktion
Settop M1 GNSS Base for landmåling og maskinstyring
Topcon GT–1200/600 Robot totalstation
Topcon GTL–1000 Scanner/Robot totalstation
Topcon LN-150 Lay-out Totalstation til byggeri
Topcon FC-500 landmålingscomputer
Topcon FC-6000 landmålingscomputer
Topcon Magnet Construct App
Topcon Magnet Field
Topcon Magnet software suite
Topcon Magnet Collage

Mød fremtiden med effektivt udstyr til maskinstyring og landmåling

Maskinstyring er i dag en vigtig del af et effektivt projekt. En bedre præcision giver en højere effektivitet og dermed en bedre profit. Topcons portefølje af maskinstyringsprodukter er helt fremme, når det gælder om at bruge den seneste teknologi og kombinere den med brugervenligt software til effektiv maskinstyring.
Hos Scantruck sammensætter vi løsningerne fleksibelt, så de passer til de danske byggepladser. Vi er altid klar til at rådgive om den mest optimale løsning, uanset om du er hovedentreprenør, har indlejet en maskine på en større plads eller bare er en virksomhed, der vil være mere effektiv i hverdagen.

Eget supportteam

Vi råder over vores eget maskinstyringsteam, der står for montage, kalibrering og effektiv support. Vores værksted er udstyret med det rigtige værktøj, så vi klarer alle installationer sikkert og effektivt. De er koblet på vores supportsoftware via internettet, så vi kan yde effektiv support og sikre høj oppetid. Er jeres system fysisk nede, er vi klar til at sende en montør ud, og vi har normalt alle reservedele på lager, så maskinen hurtigt er oppe at køre igen. Alle systemer leveres med opstartstræning, hvor føreren sættes ind i brugen af systemets funktioner. Vi tilpasser træningen til kundens normale opgaver, hvilket vi har god erfaring med, så kunden hurtigere opnår den forventede effektivitet.