Topcon Magnet software suite

Topcon har en bred vifte af software, som er tilpasset til landmåling og anlægsarbejder. Fra traditionelle løsninger til afsætning og opmåling til avancerede software til analyse af mængdeberegninger for jordflytning. Magnet binder alle opgavetyper sammen og anvendes både i felten og på kontoret. Med Magnet kan du sende og modtage data mellem de forskellige enheder via netværk eller internettet. Alle Magnet softwaremoduler fås som købelicens eller som abonnementsordning på 12 måneders basis.
Kontorsoftware for behandling af data til og fra landmålingsudstyr og til udveksling af data mellem CAD-programmer. Det er desuden muligt at lave data til maskinstyring og mængdeberegninger.

 

Salgssupport Komatsu

jan@scantruck.dk

Mobil: 26 89 35 01

Mød fremtiden med effektivt udstyr til maskinstyring og landmåling

Maskinstyring er i dag en vigtig del af et effektivt projekt. En bedre præcision giver en højere effektivitet og dermed en bedre profit. Topcons portefølje af maskinstyringsprodukter er helt fremme, når det gælder om at bruge den seneste teknologi og kombinere den med brugervenligt software til effektiv maskinstyring.
Hos Scantruck sammensætter vi løsningerne fleksibelt, så de passer til de danske byggepladser. Vi er altid klar til at rådgive om den mest optimale løsning, uanset om du er hovedentreprenør, har indlejet en maskine på en større plads eller bare er en virksomhed, der vil være mere effektiv i hverdagen.

Eget supportteam

Vi råder over vores eget maskinstyringsteam, der står for montage, kalibrering og effektiv support. Vores værksted er udstyret med det rigtige værktøj, så vi klarer alle installationer sikkert og effektivt. De er koblet på vores supportsoftware via internettet, så vi kan yde effektiv support og sikre høj oppetid. Er jeres system fysisk nede, er vi klar til at sende en montør ud, og vi har normalt alle reservedele på lager, så maskinen hurtigt er oppe at køre igen. Alle systemer leveres med opstartstræning, hvor føreren sættes ind i brugen af systemets funktioner. Vi tilpasser træningen til kundens normale opgaver, hvilket vi har god erfaring med, så kunden hurtigere opnår den forventede effektivitet.