Topcon Magnet Collage

Effektivt software workflow fra scanning til 3D tegning

Topcon Magnet Collage scannings software i kombination med ClearEdge3D EgdeWise eller Verity softwaren giver mulighed for automatisk at skabe en digital tvilling i et effektiv workflow fra scanning til færdigbehandlet BIM modeller i Autodesk Navisworks.

ClearEdge3D er effektive værktøjer til kontrol og verificering af as-build tegninger samt til brug for oprettelse 3D tegninger for eks. ombygning af eksisterende rørinstallationer eller lign.

ClearEdge3D Rithm giver desuden mulighed for real time kontrolscanning af ”jævnhed” i forbindelse med støbning af overflader i beton.

Salgssupport Komatsu

jan@scantruck.dk

Mobil: 26 89 35 01

Mød fremtiden med effektivt udstyr til maskinstyring og landmåling

Maskinstyring er i dag en vigtig del af et effektivt projekt. En bedre præcision giver en højere effektivitet og dermed en bedre profit. Topcons portefølje af maskinstyringsprodukter er helt fremme, når det gælder om at bruge den seneste teknologi og kombinere den med brugervenligt software til effektiv maskinstyring.
Hos Scantruck sammensætter vi løsningerne fleksibelt, så de passer til de danske byggepladser. Vi er altid klar til at rådgive om den mest optimale løsning, uanset om du er hovedentreprenør, har indlejet en maskine på en større plads eller bare er en virksomhed, der vil være mere effektiv i hverdagen.

Eget supportteam

Vi råder over vores eget maskinstyringsteam, der står for montage, kalibrering og effektiv support. Vores værksted er udstyret med det rigtige værktøj, så vi klarer alle installationer sikkert og effektivt. De er koblet på vores supportsoftware via internettet, så vi kan yde effektiv support og sikre høj oppetid. Er jeres system fysisk nede, er vi klar til at sende en montør ud, og vi har normalt alle reservedele på lager, så maskinen hurtigt er oppe at køre igen. Alle systemer leveres med opstartstræning, hvor føreren sættes ind i brugen af systemets funktioner. Vi tilpasser træningen til kundens normale opgaver, hvilket vi har god erfaring med, så kunden hurtigere opnår den forventede effektivitet.