Topcon GTL–1000 Scanner/Robot totalstation

Klar til BIM med Topcons nye kombi laserscanner og totalstation.

Topcons nye unikke og kraftfulde GTL-1000 kombi instrument, der med en high-end robot totalstation og hurtig 360 graders laserscanner i et og samme instrument, giver øget præcision og effektivitet til krævende opmåling og dokumentations opgaver.

Den unikke funktion, hvor man laver scanningsopsætningen i koordinatsystem, giver mulighed for at sammensætte flere scanninger hurtigt og præcist og reducere efterbehandling. Denne funktion gør det også muligt at lave flere scanninger af samme område over tid med samme højde præcision af punktskyen i fastlagt koordinatsystem, f.eks. for kontrol af installation/montage eller som as-build dokumentation.

Totalstation-delen gør det muligt at lave afsætning af punkter for flytning af enheden til en ny position, hvor den efterfølgende verificerer opstillingen, som vil sikre perfekt scanning i den nye position.

GTL-1000 kan også bruges som en high-end robot totalstation til almindelig afsætning og opmåling til prisme eller retotape eller reflektorfri opmåling i en henholdsvis 1, 2 eller 3” version, efter hvilken instrument man vælger.

  • Hurtig afsætning, opmåling og scanning i et og samme instrument.
  • Scanning af punktsky i koordinatsystem
  • Full 360 graders scanning på sekunder
  • 75 meter range på laserscanner

Salgssupport Komatsu

jan@scantruck.dk

Mobil: 26 89 35 01

Mød fremtiden med effektivt udstyr til maskinstyring og landmåling

Maskinstyring er i dag en vigtig del af et effektivt projekt. En bedre præcision giver en højere effektivitet og dermed en bedre profit. Topcons portefølje af maskinstyringsprodukter er helt fremme, når det gælder om at bruge den seneste teknologi og kombinere den med brugervenligt software til effektiv maskinstyring.
Hos Scantruck sammensætter vi løsningerne fleksibelt, så de passer til de danske byggepladser. Vi er altid klar til at rådgive om den mest optimale løsning, uanset om du er hovedentreprenør, har indlejet en maskine på en større plads eller bare er en virksomhed, der vil være mere effektiv i hverdagen.

Eget supportteam

Vi råder over vores eget maskinstyringsteam, der står for montage, kalibrering og effektiv support. Vores værksted er udstyret med det rigtige værktøj, så vi klarer alle installationer sikkert og effektivt. De er koblet på vores supportsoftware via internettet, så vi kan yde effektiv support og sikre høj oppetid. Er jeres system fysisk nede, er vi klar til at sende en montør ud, og vi har normalt alle reservedele på lager, så maskinen hurtigt er oppe at køre igen. Alle systemer leveres med opstartstræning, hvor føreren sættes ind i brugen af systemets funktioner. Vi tilpasser træningen til kundens normale opgaver, hvilket vi har god erfaring med, så kunden hurtigere opnår den forventede effektivitet.