Topcon FC-6000 landmålingscomputer

Hurtig Windows 10-baseret tablet med 7” touchskærm, der er baggrundsbelyst, så den kan læses i sollys. Enheden er perfekt til Topcons Magnet software til landmåling og øvrige dokumentations-opgaver på byggepladsen.

  • Windows 10 OS (Fås også i Android version)
  • IP68 vejrbestandig og militær standard 810G
  • Intel® Quad-Core Pentium N4200 Processor
  • 8 MPixel kamera på bagside / 2 MPixel kamera på front (GPS-location)
  • 4G modem / Wi-Fi / Bluetooth
  • Micro SD-hukommelsesslot
  • Mulighed for ekstern tastetur og docking station
  • Magnet Field software for Rover / totalstation samt Hybrid opmåling

Salgssupport Komatsu

jan@scantruck.dk

Mobil: 26 89 35 01

Mød fremtiden med effektivt udstyr til maskinstyring og landmåling

Maskinstyring er i dag en vigtig del af et effektivt projekt. En bedre præcision giver en højere effektivitet og dermed en bedre profit. Topcons portefølje af maskinstyringsprodukter er helt fremme, når det gælder om at bruge den seneste teknologi og kombinere den med brugervenligt software til effektiv maskinstyring.
Hos Scantruck sammensætter vi løsningerne fleksibelt, så de passer til de danske byggepladser. Vi er altid klar til at rådgive om den mest optimale løsning, uanset om du er hovedentreprenør, har indlejet en maskine på en større plads eller bare er en virksomhed, der vil være mere effektiv i hverdagen.

Eget supportteam

Vi råder over vores eget maskinstyringsteam, der står for montage, kalibrering og effektiv support. Vores værksted er udstyret med det rigtige værktøj, så vi klarer alle installationer sikkert og effektivt. De er koblet på vores supportsoftware via internettet, så vi kan yde effektiv support og sikre høj oppetid. Er jeres system fysisk nede, er vi klar til at sende en montør ud, og vi har normalt alle reservedele på lager, så maskinen hurtigt er oppe at køre igen. Alle systemer leveres med opstartstræning, hvor føreren sættes ind i brugen af systemets funktioner. Vi tilpasser træningen til kundens normale opgaver, hvilket vi har god erfaring med, så kunden hurtigere opnår den forventede effektivitet.