Kontorelev til Skive

Jobbet

Du får en bred og alsidig uddannelse vekslende mellem praktisk uddannelse og skole- ophold. I løbet af de 2 år uddannelsen varer, vil du komme rundt i flere afdelinger, dog primært salg og økonomi. Du vil komme til at arbejde med både daglige og ad hoc opgaver. Desuden vil du få et godt kendskab til samspillet på tværs i organisationen. Den praktiske viden kombineres med skoleophold fordelt over elevtiden.

Faglige egenskaber

Du har HHX, EUX eller tilsvarende og brænder for en praktisk orienteret uddannelse.

Personlige egenskaber

  • Selvstændig og ansvarsbevidst
  • Engageret og pligtopfyldende
  • Gode samarbejdsevner
  • Fleksibel
  • Godt humør

Vi tilbyder

En spændende elevuddannelse blandt dygtige, fleksible og motiverede kolleger i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vore medarbejdere, som vore kunder forventer af os, - nemlig førsteklasses service. Vi har en uformel omgangstone med en målsætning om, at vi skal have en sjov og professionel hverdag.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send din ansøgning til os senest 28. februar på e-mail job@scantruck.dk. For yderligere information er du velkommen til at kontakte økonomichef Rita Nørgaard på 96 147 123 eller rita@scantruck.dk. Tiltrædelse efter aftale, vi venter gerne på den rette person.

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, Platform Basket, GMG og PB Platforms. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.