23-09-2015

Providers vil levere udlejningsmaskiner ”uden indpakning”

- Vi pakker ikke udlejningen ind i skjulte gebyrer, ekstra forsikringer og andre omkostninger, som ikke er umiddelbart gennemskuelige. En maskine har en pris, og den skal kunden kunne regne med. 

Jesper Kjelgaard og Anders Larsen er den nye, dynamiske duo i det nordjyske, når det gælder udlejning af entreprenør- og andet maskinmateriel. De har et erklæret mål med deres nye selskab, Providers Material Rentals:

- Vi er den nye i branchen, og vi agter ikke nødvendigvis at gøre tingene på samme måde som de andre. Ting kan gøres på mange måder, siger Anders Larsen.

- Hvis en anlægsgartner, entreprenør eller anden håndværker ikke kan regne med den listepris, som han tror, han lejer en maskine efter i tre dage, så har han jo ikke mulighed for at drive en fornuftig forretning. Det samme gælder skiltemaleren, der skal bruge en lift. Vi vil gerne leje ud til dem begge og naturligvis mange andre. Og de skal kunne regne med og kalkulere efter regulære priser på udlejningsmaskinerne, fastslår Jesper Kjelgaard.

 

Der kom en vognmand

Providers blev skabt, da Jesper Kjelgaard i 2011 selv gik i gang med at bygge ny gård i Gandrup øst for Aalborg. Byggeriet krævede naturligvis maskinkraft, og Jesper Kjelgaard købte et par maskiner af Anders Larsen, som også driver maskinfirmaet AV Larsen med værksted og salg af brugte maskiner i Dronninglund. Kemien mellem de to var fin, og snakken kom hurtigt til at dreje sig om udlejning af maskiner.

- Pludselig kom der en vognmand med en del maskiner, som vi vist havde købt. Så måtte vi naturligvis i gang med at leje dem ud. Senest har vi købt Komatsu-minigravere og Mustang-minilæssere. Sammen med vore samarbejdspartnere kan vi dække de fleste behov for maskiner, fortæller Anders Larsen, som er daglig leder af Providers.

 

Udlejning via hjemmeside

- Over halvdelen af udlejningen foregår via vores hjemmeside www.providers.dk. Derfor er det naturligvis afgørende vigtigt, at kunderne kan regne med de oplysninger, der møder dem. Når der står, at en Komatsu PC16R-3HS minigraver med mekanisk skifte har en pris pr. dag, så er det den pris, der gælder. Der følger ikke en faktura med diverse tillæg for forsikring, miljøbidrag og andet, siger Jesper Kjelgaard, som er administrerende direktør for selskabet.

Providers har to adresser. Dels på Aalborgvej 304 i Gandrup og dels en snes kilometer mod nord på Ø. Thorupvej 12 i Dronninglund. Begge steder har firmaet grej til udlejning.

- Vore kunder bor endnu primært i Vendsyssel, og de kan så bare køre til den adresse, der er nærmest. Så sørger vi for at have den ønskede maskine klar. Vi har både maskiner og trailere begge steder. Det er vigtigt for os samtidig at kunne levere de trailere, der skal til for at køre både lovligt og forsvarligt med den lejede maskine, siger Anders Larsen.

Providers har i virkeligheden tre ben at stå på. Foruden maskinudlejningen Material Rentals, består selskabet også af Green Space Service, som vedligeholder grønne arealer for såvel private som virksomheder og boligforeninger. Samt den mere kølige del Snow Removal, som tager sig af snerydningsopgaver.

  

Jesper Kjeldgaard (til venstre) og Anders Larsen har sammen etableret udlejningsfirmaet Providers i Nordjylland. På maskinlisten står blandt andet Komatsu-gravemaskiner.

 

 

Anders Larsen har indtaget en netop leveret Mustang minilæsser og får et par fiduser af distriktschef Carsten Frederiksen fra den danske Mustang-importør Scantruck.


  Tilbage