14-12-2015 Lynhurtige gravemaskiner til Vejle-entreprenør

Ny Komatsu-distriktschef satte ny Scantruck-rekord

Man kan lige så godt gøre sin entré med manér. Det mener Jeppe Hansen, som for kort tid siden tiltrådte som ny distriktschef for Komatsu-maskiner hos den danske forhandler og importør, Scantruck A/S. Så da direktør Simon Jensen ringede fra Vejle-entreprenørfirmaet Aaagaard Jensen Gruppen A/S, blev der sat ny, uofficiel Scantruck-rekord i gravemaskine-salg.

- Det tog vel i omegnen af tre timer, fra jeg ringede til Jeppe, og til vi havde lavet en aftale – og to gravemaskiner dermed var på vej til Vejle, fortæller Simon Jensen.

- De to nye Komatsu-gravemaskiner erstatter to ældre Komatsu’er. Så vi kender udmærket maskinmærket. Men at det skulle komme til at gå så hurtigt, havde jeg ikke regnet med. Jeppe Hansen var hos os en halv time efter, at jeg havde ringet, siger Simon Jensen.

Gravemaskiner i dét tempo kræver også en smule held. Og med til historien hører da også, at Jeppe Hansen privat bor i Vejle og ikke var langt borte, da entreprenøren ringede for at få en maskinsnak.

 

Lidt for tidligt

Aagaard Jensen Gruppen er en sammenlægning af to gamle Vejle-entreprenørfirmaer, Entreprenør Poul Erik Jensen A/S og AagaardGruppen A/S. Virksomhederne fusionerede for tre år siden, og det gav lejlighed til et comeback for Poul Erik Jensen. Han og sønnen, Simon Jensen, havde i virkeligheden gennemført et generationsskifte. Men firmaets nestor fandt ud af, at det måske var lidt for tidligt. Så han ville godt være med igen.

Dermed har Aagaard Jensen Gruppen A/S tre ejere. Nemlig Poul Erik Jensen, Simon Jensen og Jesper Aagaard.

- Vi har haft Komatsu siden 2001 og har været godt tilfredse. Det er jo et mærke, der hurtigt kan leveres reservedele til, så maskinerne ikke kommer til stå stille. Så jeg ringer også til Jeppe Hansen næste gang, vi har brug for nye maskiner. Så må vi se, om det kan gå lige så hurtigt igen, siger Simon Jensen med et smil.

 

Centralsmøring

Begge de nye Komatsu-gravemaskiner kom i øvrigt i sving i Vejle lige så hurtigt, som Aagaard Jensen Gruppen havde fået dem leveret. Der er tale om en Komatsu PC16R-3, som er den suverænt populæreste i hele det 10 modeller store felt af Komatsu-minigravere. Tillige den største maskine i minigraver-serien, en 5,5 tons Komatsu PC55MR-3.

Begge maskiner er i øvrigt leveret med centralsmøring. PC16R-3’eren tillige med hydraulisk hurtigskift til at sikre effektivitet, når der skiftes mellem graveskovl og tiltskovl. PC55MR-3 maskinen har fået ekstra opmærksomhed i kraft af powertilt.

 

Direktør Simon Jensen fra Aagaard Jensen Gruppen A/S (til venstre) fik sig en lynhurtig handel med distriktschef Jeppe Hansen fra Scantruck. Tre timer efter, at Simon Jensen ringede, havde Jeppe Hansen to nye Komatsu-gravemaskiner på vej til Vejle.

Entreprenør Simon Jensen har straks sat de to nye Komatsu’er i sving. Aagaard Jensen Gruppen er netop nu i gang med at lave 1000 meter fortov på Grejsdalsvej i Vejle.

 


  Tilbage