09-11-2015

Manitou har lanceret alternativ til den mest kendte bomlift – til alternativ pris

Det skal ikke være stort for enhver pris. Tvært imod, mener den franske maskingigant Manitou, som er verdens førende producent af teleskoplæssere, og som også rager markant op med lifte. Manitou har netop lanceret seneste skud på lift-stammen og bryder med mangen en opfattelse af, hvordan en lift skal være.

- Manitou har døbt liften Man’Go 12. Vi er ikke i tvivl om, at den i daglig tale vil blive til ”mango” - ligesom den eksotiske frugt. Den er blevet et hit allerede før, vi har fået de første maskiner til Danmark. Vi har solgt det første par håndfuld Man’Go 12 alene ud fra brochuren, fortæller produktchef Claus Bjerregaard hos den danske Manitou-importør og –forhandler, Scantruck A/S.

- Manitou bygger terrængående, dieseldrevne knækarmslifte i området fra 16 til 20 meter. Manitous 18 meter lift er markedets helt store hit. Men i masser af tilfælde er det mere end rigeligt med 12 meter, siger Claus Bjerregaard.

 

Mindre, lettere og billigere

Det er ikke kun arbejdshøjden, der er reduceret på Man’Go 12. Maskinen er mindre, lettere og mere kompakt end de kendte modeller. Og prisen er fulgt med ned – så godt og vel.

- Maskinen er virkelig billig i forhold til større bomlifte. Det gør den til en rigtig god mulighed for mange af vore kunder, som reelt ikke har behov for den store rækkevidde, siger produktchef Claus Bjerregaard.

Man’Go 12 snupper 230 kg i mandskabskurven, og dermed kan den løfte to personer med værktøj op i 12 meters arbejdshøjde. Selv er den kompakt med blot 1,8 meter i bredden og to meter i højden og vejer kun fire tons.

Den nye Manitou Man’Go 12 klarer behovet i rigtig mange tilfælde, hvor de større bomlifte faktisk er frås. Trods 12 meters arbejdshøjde er den kompakt i både format og pris.

 

To mand med værktøj i mandskabskurven på den lille, nye fra Maniotu. Man’Go 12 løfter op til 230 kg i kurven og op til en arbejdshøjde på 12 meter.


  Tilbage