Datakonsulent til maskinstyring

Vi vækster - skal du være med?

Vi søger en kort- og landmålingstekniker eller en faglært fra entreprenørbranchen med kendskab til afsætning og opmåling, som har lyst til at blive en del af Scantrucks Smart Construction team. Det er ikke afgørende hvilken uddannelse du har, men et indgående kendskab til entreprenør- og byggebranchen samt gode IT-kompetencer er et must. Du bliver en del af en fagligt velfunderet afdeling med en bred vifte af udfordrende opgaver i hverdagen.

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og målrettet med opgaverne. Vi forventer at du er udadvendt, god til at skabe tillid og forstår værdien i at formidle din viden. Derudover hjælper det at have en humoristisk indstilling og en vis portion ordenssans. Samtidig er det vigtigt at være fleksibel og holde hovedet koldt, hvis der pludseligt opstår et akut behov for din indsats.

Faglige egenskaber

Vi har brug for en medarbejder, der kan udarbejde 3D tegninger til maskinstyring, lave mængdeberegninger, behandle avancerede scanningsdata og på sigt bistå vores kunder med rådgivning om produktivitetsoptimering på anlægsopgaver i forbindelse med anvendelse af den nyeste teknologi indenfor maskinstyring, landmåling og databehandling.
Vi arbejder med flere forskellige typer udstyr, droner og software, bl.a. Autodesk Civil 3D, så kendskab til dette vil være et plus. Du har gode IT-kompetencer og indgående kendskab til Office pakken. Engelsk er hovedsproget i kontakten med vores leverandører, så det behersker du i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Se frem til et spændende, berigende og udviklende job hos Scantruck, hvor der er højt til loftet, masser af skønne kolleger, attraktive medarbejdergoder og udfordrende opgaver hver eneste dag. Du får løn efter kvalifikationer og i forhold til din baggrund. Smart Construction teamet holder til på vores kontor på Rolundvej 1, Odense S, tæt ved motorvejen.

Er du klar til at blive en del af udviklingen?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til job@scantruck.dk. Ansøgninger vil blive behandlet fortløbende. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Jan Larsen på telefon 26893501.

 

HENT STILLINGSOPSLAG SOM PDF
 

Om Scantruck

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey GMG, PB Platforms og Platform Basket. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.