Find brugt valsetog hos Scantruck A/S

Har du behov for at finde nyt maskinel til komprimeringsarbejde, finder du hos Scantruck A/S forskellige brugte valsetog, der egner sig til netop denne type arbejde. Hos Scantruck A/S, der er Danmarks største udbyder af maskinel og udstyr til flere forskellige brancher, herunder entreprenør- og byggebranchen, kan du købe alt fra nye teleskoplæssere til brugte valsetog. Her finder du det rette udstyr, så arbejdsgangen i din virksomhed bliver så gnidningsfri og nem som overhovedet muligt.

Udvalget af brugte valsetog du kan købe hos os, er naturligvis varierende, og vi kan være lagerførende i flere forskellige varianter og mærker. De forskellige brugte valsetog, du finder hos Scantruck A/S, kan derfor også have forskellig alder og stand. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt, hvis du gerne vil købe en brugt maskine hos os. Vi har flere hundrede brugte maskiner på lager, og det er altid vores fornøjelse at finde den helt rette maskine, der matcher netop dit behov.

 

Stort udvalg og exceptionel service hos Danmarks største maskinleverandør

Hos Scantruck A/S finder du altid Danmarks største udvalg af brugt maskinel til industrien og landbruget såvel som entreprenør- og byggebranchen. Hos os finder du nemlig alt, hvad hjertet begærer af både brugt og nyt maskinel og udstyr. Her på siden kan du i ro og mag orientere dig i vores store udvalg af brugte maskiner, ligesom du altid er mere end velkommen til at besøge vores store brugtcenter i Skive, som breder sig over imponerende 15.000 kvadratmeter, hvor du har rig mulighed for at tage de forskellige maskiner i nærmere øjesyn.

Har du besluttet dig for at købe et valsetog eller en af vores mange andre maskiner, har du mulighed at indgå en skræddersyet serviceaftale, der er tilpasset dine specifikke behov og ønsker med Scantruck A/S. Vi tilbyder et yderst fleksibelt og stærkt servicekoncept, der har til formål at sætte dig og din virksomhed forrest, når du af den ene eller anden grund har behov for at få tilset dine maskiner. Vi har 50 dygtige og kompetente servicemontører, der kører Danmarks landeveje tynde for at servicerer og repererere maskiner hos vores mange kunder. Du har naturligvis også altid mulighed for at benytte et af vores topmoderne værksteder i henholdsvis Skive og Ringsted, hvis du skal have serviceret eller repareret dit brugte valsetog eller nogle af dine andre maskiner.    

Hos Scantruck A/S sigter vi altid efter at kunne tilbyde det bredeste udvalg af maskiner, ligesom vi ønsker, at du får markedets bedste service, der befrier dig for unødige bekymringer, så du kan fokusere på din virksomhed og dine kerneopgaver.

 

Køb dit valsetog hos os

Vælger du at købe dit valsetog eller andre brugte maskiner hos os, kan de sagtens udgøre en yderst fornuftig og rentabel idé for din virksomhed. Alle maskiner er produceret med mange års slid og arbejdstimer for øje, og du kan derfor sagtens finde en brugt maskine, der møder alle dine arbejdsopgaver og krav, men til en noget mindre pris. Hos Scantruck A/S tilbyder vi dig din brugte maskine efter eget ønske. Du kan således vælge, om du ønsker at købe den engros eller klargjort, ligesom du også kan vælge, hvorvidt du ønsker den med eller uden service eller garanti.   

Har du besluttet dig for at købe dit brugte valsetog hos os kan du her på siden finde de forskellige varianter, vi har til salg for øjeblikket. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du altid er mere end velkommen i vores store brugtcenter i Skive.

Brugte valsetog000120127_1
Rammax RW3002SPT
Intern nr.:
000120127
Timer:
Årgang:
2004
000120126
Dynapac CA121D
Intern nr.:
000120126
Timer:
1.376
Årgang:
2006
000119639_01
Weycor AW1070E
Intern nr.:
000119639
Timer:
15
Årgang:
2021
000119298_01
Weycor AW1070e
Intern nr.:
000119298
Timer:
924
Årgang:
2016
000119110_01
Weycor AW1070
Intern nr.:
000119110
Timer:
458
Årgang:
2019

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: