Køb brugt medbringertruck hos Scantruck A/S

Leder du efter en brugt medbringertruck til at lette dit arbejde, finder du flere forskellige varianter i Scantruck A/S store udbud af brugte maskiner til brug i entreprenør- og byggebranchen, i industrien og ved landbruget. En medbringertruck, hvadenten du køber den fra helt ny eller som brugt, kan være et uundværligt redskab til at lette arbejdsgangen indenfor en lang række arbejdsområder. 

En medbringertruck er som navnet antyder fremstillet til at blive brugt som et hjælpemiddel, når man er på farten, og eksempelvis ikke har mulighed for at låne en truck til at flytte forskellige tunge og vanskeligt håndterbare genstande og gods. Med en medbringertruck, der nemt monteres på en lastbil, er du derfor godt klædt på til at møde mange forskellige arbejdsopgaver i din arbejdsdag. 

De forskellige brugte medbringertrucks du finder i vores sortiment er i sagens natur varierende både hvad angår producent, alder, stand og type, men i Danmarks største udvalg af brugte maskiner finder du et bredt sortiment, ligesom vores lager også løbende opdateres med “nye”, brugte maskiner, så det er altid en god idé at holde øje med vores side.

 

Danmarks bedste udvalg af både nye og brugte maskiner

Er jagten gået ind efter en brugt medbringertruck, er Scantruck A/S et godt sted at starte. Hos os finder du nemlig Danmarks største udvalg af brugte maskiner, der kan gøre gavn og lette arbejdsgangen i en lang række forskellige brancher. Her på siden kan du i ro og mag besigtige alle vores forskellige brugte maskiner. Du finder udførlige specifikationer ved alle vores maskiner, og du er naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os, hvis du har spørgsmål vedrørende de enkelte varianter. 

Ønsker du at se den brugte medbringertruck inden du beslutter dig for et køb, er du mere end velkommen i vores brugtcenter i Skive, hvor du på 15.000 kvadratmeter finder alt inden for brugte maskiner til brug i industrien, ved landbruget og i byggebranchen. Slår du vejen forbi Skive kan du også se dig omkring i vores flotte udstilling af nye maskiner og udstyr fra en lang række af de mest anerkendte mærker indenfor entreprenørmateriel. 

Hos Scantruck A/S finder du alt, hvad du skal bruge til at holde din virksomhed kørende, hvad enten du leder efter en brugt medbringertruck eller andre maskiner til at lette din arbejdsgang. 

 

Du får den bedste service hos Scantruck A/S

Hos Scantruck A/S finder du ikke kun Danmarks største udvalg af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner, men også branchens bedste service. Vi mener nemlig, at vi som landets største maskinleverandør har en forpligtelse til at holde vores kunders maskinparker kørende, og derfor tilbyder vi virksomheder landet over markedets stærkeste servicekoncept. 

Hos os har du således mulighed for at indgå en skræddersyet serviceaftale, der er nøje tilpasset dine behov, og samtidigt holder øje med dine udgifter, så du trygt og roligt kan fokusere på din kerneforretning.  

Har du indgået en serviceaftale med os, og er der opstået behov for at få serviceret eller repareret din brugte medbringertruck eller andre maskiner, der er omfattet af aftalen, kan du gøre brug af en række forskellige muligheder. Med 50 servicemontører kørende på de danske landeveje, kan du nemt og ligetil få serviceret eller repareret din maskine, hvor du ønsker det - både på din egen virksomhed, på vores vores topmoderne værksteder beliggende i Skive og Ringsted eller et helt tredje sted, hvis uheldet er ude, og du har behov for en fleksibel og akut hjælp. 

Hos Scantruck A/S er din maskinpark i sikre og kompetente hænder med landets bedste service.

 

 

Brugte medbringetruck000120241_01
Manitou TMT25S
Intern nr.:
000120241
Timer:
224
Årgang:
2019

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: