Brugte hjulgravere - en fleksibel gravemaskine

Hos Scantruck har vi et stort udvalg af brugte hjulgravere. Vi forhandler kun de bedste mærker f.eks. det anerkendte japanske mærke Komatsu. Derfor er du altid garanteret en god handel med kvalitetsmaskiner, når du køber brugte hjulgravere hos os. 

Den fleksible maskine er et populært valg på mange byggepladser, og det er ikke uden grund. Maskinen har den samme råstyrke som en gravemaskine, men hjulene gør, at maskinen er langt mere mobil på arbejdspladsen. Derfor opnår du stor fleksibilitet i dit arbejde. Med muligheden for at køre kortere distancer, er du ikke afhængig af at bruge en flyttemand til maskinen. 

Her på siden finder du vores udvalg af brugte hjulgravere samt maskinernes specifikationer. Under hvert produkt finder du alt, du skal vide, om maskinen. Her finder du oplysninger om gravemaskinens alder, brugstid, motor og meget mere. Har du spørgsmål eller brug for et godt råd? Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan også svinge forbi vores brugtcenter i Skive, hvor vi gerne viser dig hele vores store udvalg af maskiner.
 

Det mobile og populære valg - brugte hjulgravere

Det er ikke til at tage fejl af fordelene ved gravemaskiner - især ikke når det drejer sig om brugte hjulgravere. Maskinen er meget populær i byggebranchen, hvor den mobile maskine på hjul er særligt egnet til de mange opgaver på byggepladsen. Hvor gravemaskiner på larvefødder udmærker sig på ujævne overflader er hjulgraveren velegnet til arbejdspladser, hvor der skal køres forskellige ærinder.

Netop derfor er hjulgraveren uundværlig til byggeprojekter i f.eks. boligområder. Den fleksible gravemaskine betjenes nemt af dig på byggepladsen, så du kan udføre dit arbejde sikkert og effektivt. Har du brug for at køre til forskellige byggepladser er maskinen særligt funktionel. Maskinens hjul sikrer, at du kan køre fra A til B inden for en kortere radius. Dette er særligt praktisk ved byggeopgaver i nybyggerkvarterer. 

Du behøver ingen fragtmand, når du skal flytte gravemaskinen i forbindelse med dit arbejde. Maskinens mobilitet giver dig stor fleksibilitet i dine byggeprojekter, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.
 

Få en fremvisning af brugte hjulgravere

Under hvert produkt har vi listet alle maskinens detaljer, så du kan finde netop den maskine, der passer til dit arbejde. Med alle informationerne samt de mange billeder af maskinerne giver vi dig det store overblik over dit udvalg. 

Vil du se vores udvalg af brugte hjulgravere? Du er velkommen til at svinge ind forbi vores brugtcenter på adressen Katkjærvej 5 i Skive. På vores 15.000 kvadratmeter finder du et kæmpe udvalg af kvalitetsmaskiner. Her er du meget velkommen til at tage et nærmere kig på de brugte hjulgravere.

Har du ikke mulighed for at komme forbi vores center? Vi tilbyder virtuelle fremvisninger, hvor du kan se maskinerne helt tæt på. Ved hjælp af et kamera vil en af vores dygtige medarbejdere vise dig alle dele af maskinen. Nemmere bliver det ikke at se vores udvalg af brugte maskiner.

Vi byder dig altid velkommen til en fremvisning af vores store udvalg, uanset om du besøger vores brugtcenter, eller du foretrækker en virtuel fremvisning.
 

Har du spørgsmål 

Har du spørgsmål vedrørende vores brugte hjulgravere, eller søger du rådgivning til dit næste køb? Kontakt os allerede i dag. Med vores erfaring og branchekendskab guider vi dig til de bedste løsninger i vores store udvalg af entreprenørmateriel - helt uforpligtende.

Ring til os på telefonnummeret 96 147 147 eller skriv til os på mailadressen info@scantruck.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi vores afdelinger i Skive eller Ringsted, hvor vores erfarne medarbejdere gerne hjælper dig. Vi glæder os til at vise dig vores udvalg af brugte kvalitetsmaskiner.
 

Brugte gravemaskiner på hjul000119606_01
Hitachi ZX140W-3
Intern nr.:
000119606
Timer:
12.830
Årgang:
2009

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: