Brugte gummihjulslæssere fra scantruck

Hos Scantruck har vi et bredt sortiment af brugte maskiner anvendelig til alle typer opgaver inden for diverse byggeprojekter. Hvis du står og mangler hjælp til dit byggeprojekt - hvad end det er til dit landbrug eller ejendomsbyggeri - så har vi maskinen, som kan klare opgaven for dig.

Her på siden kan du finde et stort antal af brugte maskiner fra førende, anerkendte brands, der allerede er sikkerhedstestet og klargjort til dig. For dig, som mangler en stærk ekstra-makker, når du skal fjerne eller læsse tunge masser, så har vi også den brugte gummihjulslæsser, der kan hjælpe dig med det. Vores gummihjulslæssere er nogle af vores mest populære maskiner, anvendt inden for alverdens tunge arbejdsopgaver. 

Vi har derfor et stort udvalg af gummihjulslæssere af forskellige aldre og typer. Vi kan nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde den brugte maskine, som du står og mangler til dit projekt.
 

Brugte gummihjulslæssereGummihjulslæsseren er den ideelle partner til dit byggeprojekt 

Gummihjulslæssere er store maskiner, der anvendes til mange forskellige opgaver og typer projekter. En gummihjulslæsser er meget alsidig og bruges til at bygge veje og infrastruktur, forberede byggepladser, de anvendes som graveredskab, og også til at læsse og flytte tunge læs, og meget mere. Et tungt projekt gøres nemmere, billigere og hurtigere, når man har en gummihjulslæsser ved hånden. 

Gummihjulslæssere er ideelle til både bygge- og anlægsopgaver, havnebyggeri, jordflytningsopgaver, læssearbejde og grusgrave opgaver. Det er en maskine, der yder meget på et minimalt forbrug. På grund af maskinens alsidige formål, så ser man gummihjulslæssere anvendt inden for stort set alle slags større arbejdsprojekter. 

Hos Scantruck kan vi hurtigt vejlede dig omkring hvilken gummihjulslæsser, der bedst passer til dit behov. Vores mange års erfaring og netværk gør, at vi er i stand til at være en sparringspartner, som du kan regne med til dit byggeprojekt.
 

Hos Scantruck har vi et bredt udvalg af solide, brugte gummihjulslæssere

Vores brugte gummihjulslæssere fra Komatsu rangere i størrelsen fra 5 tons til hele 220 tons. Vi har et stort udvalg af solide maskiner, som er driftsikre, arbejdsstærke og pålidelige. Komatsu er et førende brand verden over og alle maskiner er bygget af egne komponenter af høj kvalitet. Derfor fungerer elektronik, hydraulik og motor perfekt i samspil med hinanden. 

Vores brugtcenter i Skive huser flere typer brugte gummihjulslæssere. Alt fra Komatsu WA70M-8, WA100M-8, WA380-8, WA600-8 og mange flere. De mange forskellige typer gummihjulslæssere har alle deres unikke specifikationer, som gør, at der findes en maskine til enhver type arbejdsopgave. 

Du er velkommen til at kigge her på siden eller besøge os i vores brugtcenter i Skive. Du kan også give os et kald eller sende en email. Vi hjælper altid vores kunder med at få præcis de informationer de har brug for. Sammen med dig, finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dit behov.
 

Scantruck er din ekspert, når du har brug for den rigtige maskine 

Hos Scantruck er vi klar til at hjælpe dig med at finde en brugt gummihjulslæsser, der er perfekt til netop dit byggeprojekt. For at et arbejde udføres bedst muligt, med mest mulig besparelse og indenfor den deadline man har sat sig, så er det vigtigt, at man har netop den maskine der løser opgaven perfekt. 

Hvordan er arbejdsområdet, terræn og hvilke opgaver skal udføres og hvordan? At vælge en brugt gummihjulslæsser, betyder også at både små og store detaljer er vigtige at tage med i betragtning, for at finde den helt rigtige maskine. 

Vi har mange års erfaring i rådgivning og anvendelse af maskiner inden for utroligt mange forskellige fag. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedste maskine til dit behov, så du kan spare tid og penge, og hurtigt få færdiggjort din arbejdsopgave. Du er velkommen til at kontakte os i dag for din optimale løsning.
 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: