Et bredt udvalg af brugte dumpere

Hos Scantruck tilbyder vi ikke kun nye maskiner, vi har også et stort udvalg af brugte maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Vi har et stort brugtcenter med over hundrede brugte maskiner, og vi tør derfor godt love, at vi har lige præcis den type maskine, du skal bruge. I brugtcenteret findes alt fra minigravere til dozere, lifte, gaffeltrucks, brugte dumpere og meget mere. Maskinerne kan fås i over 20 forskellige anerkendte mærker, og du skal derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan få fingrene i maskinen fra dit favoritmærke. Vi tilbyder blandt andet maskiner fra det japanske Komatsu, det franske Manitou og det tyske Sennebogen.

Brugte dumpereStor efterspørgsel på brugte dumpere

Vi oplever altid stor efterspørgsel på vores mange forskellige maskiner og især brugte dumpere er i høj kurs. Derfor sørger vi naturligvis for, at vi altid har brugte dumpere på lager i vores brugtcenter, som er beliggende i Skive. Vores brugte dumpere findes, ligesom vores andre forskellige maskiner, i mange mærker, størrelser, alder og stand. Vi kan derfor imødekomme dine ønsker om end du er på jagt efter en brugt dumper, som gerne må have mange år på bagen, eller du i stedet søger en af de nyeste på markedet. Vores kunder er særligt begejstrede for vores brugte dumpere fra den japanske gigant Komatsu, og vi må heller ikke glemme Bergmann, Thwaites og Hydrema.

Få den professionelle viden du har brug for

Hos Scantruck er vi glade for og ikke mindst stolte af at kunne fortælle om vores mange fantastiske maskiner – nye såvel som brugte. Vi sætter en ære i at kunne videregive vores viden om de egenskaber, som eksempelvis en brugt dumper fra Hyderma har, og hvilke tanker man med fordel kan gøre sig, når en ny maskine skal findes. Hos Scantruck er vi eksperter i at finde lige præcis den maskine, som passer til dine behov og ønsker. Det er vores fornemmeste opgave, at du får en maskine, som kan gøre gavn for lige netop dit arbejde.

Vi glæder os til at møde dig i vores brugtcenter i Skive, som rummer hele 15.000 kvadratmeter, hvoraf de 5.600 kvadratmeter er under tag. Vi bruger alt pladsen på de mange brugte maskiner, og vi ser frem til at give dig den bedste service. Vi kan forsikre dig om, at når du går fra vores brugtcenter, har du ikke flere ubesvarede spørgsmål. Du har derimod fået en klarhed over, hvilken brugt dumper eller andre maskiner, der er det oplagte valg for dig.


 

Virtuel fremvisning af maskiner

Du har måske været inde på vores hjemmeside og fundet forskellige bud på, hvad der kunne være en god brugt dumper for dig. Alligevel har du brug for at se flere detaljer på de brugte dumpere, som du har i overvejelserne. Du ved, at vores brugtcenter er beliggende i Skive og er derfor ærgerlig over, du ikke kan komme forbi, eftersom det måske er for langt væk fra dig. Bare rolig – vi har gode nyheder. Hos Scantruck har vi gode erfaringer med vores virtuelle fremvisning af maskiner, hvor en af vores kyndige medarbejdere står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have til de brugte dumpere eller andre maskiner, du har i overvejelserne.

Nyd fremvisningen hjemme fra sofaen mens vi besvarer dine spørgsmål og bevæger kameraet rundt, så du får en følelse af at stå i brugtcenteret og kigge på maskinerne. Selvom du ikke er fysisk til stede, får du altså muligheden for at se alle detaljer på de brugte dumpere, du har udset dig på vores hjemmeside. En fremvisning er kun et opkald væk. Ring allerede i dag og få et uforpligtende kig på vores brugte dumpere i hjemlige omgivelser. Vi glæder os til at høre fra dig.

 


 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: